Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essling dkahrimanovic45@gmail.com
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Detsch geeft een hoge lob. Inworp. Wolf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schwarzenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzenegger geeft een hoge lob. Vorbeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pohl kopt de bal weg. Mitsch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dehn. Mitsch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mitsch kan niet meer verder spelen. Hanke komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Dehn heeft problemen om de bal te vangen. Pohl begaat een overtreding. Dehn raakt geblesseerd tijdens het duel. Dehn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarek schiet op doel. Vorbeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - dkahrimanovic45@gmail.com 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essling 49%, dkahrimanovic45@gmail.com 51%.
Essling - dkahrimanovic45@gmail.com 1:0

57e minuut.
Silie is nu in balbezit. Silie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schopf de bal. Hanke is nu in balbezit. Hanke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Schrempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrempf geeft een lange en hoge pass. Ölscheich probeert de bal aan de voet te houden. Konarek is nu in balbezit. Konarek schiet op doel. Vorbeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - dkahrimanovic45@gmail.com 2:0

65e minuut.
Hanke kopt de bal weg. Ölscheich geeft een lange en hoge pass. Schrempf speelt de bal door. Klungelig pakt Konarek de bal. Konarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Schopf geeft de bal voor. Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfahrt probeert naar een medespeler te passen. Konarek is nu in balbezit. Konarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essling 36%, dkahrimanovic45@gmail.com 64%.
Essling - dkahrimanovic45@gmail.com 2:0