Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Wien 1899 Liebenau United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Renner geeft een lange en hoge pass. Pilshofer rent richting de bal. Klemm verovert de bal door een tackle van achteren. Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer haalt uit met een fantastische trap. Lala bokst de bal weg.

15e minuut.
Tandler rent richting de bal. Tandler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kaiserseder de bal onder controle te krijgen. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Wien 1899 - Liebenau United 1:0

16e minuut.
Gottesmacher met een snelle inworp. Pilshofer rent richting de bal. Tandler met een sublieme pass. Klungelig pakt Pfeiffer de bal. Pfeiffer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klemm met een sublieme pass. Grünwald is nu in balbezit. Grünwald geeft de bal voor. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Wien 1899 - Liebenau United 2:0

37e minuut.
Zugsberger is nu in balbezit. Klemm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zugsberger verovert de bal door een tackle van achteren. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap. Weigang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meier trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huber met de inworp. Weigang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tandler verovert de bal door een tackle van achteren. Tandler probeert naar een medespeler te passen. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer draait met de bal, schiet en ... Lala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Wien 1899 35%, Liebenau United 65%.
Rapid Wien 1899 - Liebenau United 2:0

54e minuut.
Klemm passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Weigang de bal. Weigang met een sublieme pass. Zugsberger rent richting de bal. Zugsberger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pitt rent richting de bal. Huber met een sublieme pass. Zugsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigang draait met de bal, schiet en ... Meier bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Tandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandler passt de bal in één keer door. Absenger probeert de bal aan de voet te houden. Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kaiserseder geeft de bal voor. Zugsberger rent richting de bal. Dötter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dötter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Wien 1899 47%, Liebenau United 53%.
Rapid Wien 1899 - Liebenau United 2:0