Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:13
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: BajenTown Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 38170
Bajen_forever Heffa99
Hard Tactiek rolf
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Canabrava passt de bal in één keer door. Złotopolski is nu in balbezit. Złotopolski passt de bal in één keer door. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. George kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kechkhoveli geeft een hoge lob. Giazitzoglou rent richting de bal. Nadador geeft een lange en hoge pass. Sáenz de Cenzano maakt een snoekduik en kopt de bal. George maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Heffa99 1:0

14e minuut.
Canabrava verovert de bal door een tackle van achteren. Canabrava geeft een lange en hoge pass. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... George werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Heffa99 2:0

28e minuut.
Giazitzoglou passt de bal in één keer door. Čtvernoha is nu in balbezit. Złotopolski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złotopolski krijgt een gele kaart. Čtvernoha raakt geblesseerd tijdens het duel. Giazitzoglou met een snel genomen vrije trap. Georgijević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Heffa99 2:1

32e minuut.
Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava probeert naar een medespeler te passen. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano schiet op doel. George probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Heffa99 3:1

36e minuut.
Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Maškarin verovert de bal door een tackle van achteren. Maškarin passt de bal zonder na te denken. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha schiet op doel. Başkafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Martinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinsson speelt de bal door. Gronowski met een sublieme pass. Georgijević heeft problemen om de bal te vangen. Georgijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 46%, Heffa99 54%.
Bajen_forever - Heffa99 3:1

47e minuut.
Sáenz de Cenzano rent richting de bal. George probeert naar een medespeler te passen. Nadador kopt de bal weg. Quirino heeft problemen om de bal te vangen. Quirino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Canabrava speelt de bal door. Odavić is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano onderschept slim de pass. Sáenz de Cenzano schiet op doel. George werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Heffa99 4:1

58e minuut.
Quirino rent richting de bal. Quirino passt de bal met de wreef. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. George probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Heffa99 5:1

60e minuut.
Fąk rent richting de bal. Georgijević verovert de bal door een tackle van achteren. Georgijević geeft een hoge lob. Čtvernoha krijgt zijn hoofd ertegen. Başkafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fąk rent richting de bal. Fąk geeft de bal voor. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. George probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Heffa99 6:1

63e minuut.
Daar is Nadador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadador geeft een hoge lob. Quirino kopt de bal weg. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Thiery is nu in balbezit. Thiery passt de bal in één keer door. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava passt de bal in één keer door. Sáenz de Cenzano heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Emmerich passt de bal in één keer door. Gronowski probeert naar een medespeler te passen. Maškarin speelt de bal door. Georgijević rent richting de bal. Georgijević schiet op doel. Başkafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Nadador kopt de bal weg. Thiery bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery met een sublieme pass. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vironen geeft een lange en hoge pass. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Georgijević krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Canabrava met een sublieme pass. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Odavić is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano onderschept slim de pass. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. George verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 39%, Heffa99 61%.
Bajen_forever - Heffa99 6:1