Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:13
  • Competitiewedstrijd: Superettan.02
  • Stadion: Riza Lushta
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 20736
KF Trepça `89 Fernet Branca Rules Again
icee Tactiek fyrahundrafyrtio
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 37
matig Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


11e minuut.
Gibes heeft problemen om de bal te vangen. Sälle is nu in balbezit. Sälle met een sublieme pass. Tregert rent richting de bal. Tregert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ibănescu met een sublieme pass. Sälle rent richting de bal. Daar is Sälle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sälle geeft een hoge lob. Fummelberg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Fernet Branca Rules Again 1:0

26e minuut.
Ašcerić is nu in balbezit. Drab verovert de bal door een tackle van achteren. Gibes begaat een overtreding. Gibes krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tregert met een snelle inworp. Drab geeft een lange en hoge pass. Sälle kopt de bal weg. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Tregert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tregert passt de bal zonder na te denken. Fisher is nu in balbezit. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Fernet Branca Rules Again 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 30%, Fernet Branca Rules Again 70%.
KF Trepça `89 - Fernet Branca Rules Again 2:0

46e minuut.
Silfverskiöld komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Schafranek passt de bal zonder na te denken. Severinsson heeft problemen om de bal te vangen. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... Pomarańczawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Fernet Branca Rules Again 2:1

82e minuut.
Schafranek rent richting de bal. Schafranek passt de bal in één keer door. Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pomarańczawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Trepça `89 - Fernet Branca Rules Again 2:2

84e minuut.
Klungelig pakt Silfverskiöld de bal. Matsson rent richting de bal. Matsson passt de bal zonder na te denken. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 42%, Fernet Branca Rules Again 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Trepça `89 - Fernet Branca Rules Again 2:2