Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Offerdal Varma Kamrater
Libero Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 18
solid Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Risp bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolpe onderschept slim de pass. Stolpe speelt de bal door. Mustalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalainen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Münster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sjöblom is nu in balbezit. Sjöblom passt de bal zonder na te denken. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stolpe is nu in balbezit. Stolpe passt de bal in één keer door. Mustalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden rent richting de bal. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stenmark rent richting de bal. Sjöblom onderschept slim de pass. Sjöblom met een sublieme pass. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Münster heeft problemen om de bal te vangen. Krutberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöblom maakt een afschuwelijke overtreding. Sjöblom krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Münster kopt de bal weg. Stolpe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoltz verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Münster geeft een hoge lob. Mustalainen heeft problemen om de bal te vangen. Änghede is nu in balbezit. Mustalainen onderschept slim de pass. Mustalainen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 1:0

22e minuut.
Sjöblom onderschept slim de pass. Sjöblom speelt de bal door. Daar is Carlsmeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap. Patricsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 2:0

22e minuut.
Holmåker bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmåker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Risp de bal. Mustalainen onderschept slim de pass. Mustalainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stoltz trapt de bal weg. Löfberg kopt de bal weg. Daar is Mustalainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timglas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mustalainen rent richting de bal. Mustalainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 3:0

25e minuut.
Daar is Stenmark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustalainen verovert de bal door een tackle van achteren. Mustalainen passt de bal in één keer door. Löfberg rent richting de bal. Löfberg geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 4:0

29e minuut.
Krutberg kopt de bal weg. Löfberg probeert de bal aan de voet te houden. Stolpe rent richting de bal. Mustalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalainen haalt uit met een fantastische trap. Patricsson bokst de bal weg. Carlsmeden is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 5:0

32e minuut.
Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg passt de bal met de wreef. Mustalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jarlegren rent richting de bal. Stolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Stolpe probeert naar een medespeler te passen. Mustalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sjöblom onderschept slim de pass. Sjöblom probeert naar een medespeler te passen. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap. Patricsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 6:0

39e minuut.
Löfberg met een sublieme pass. Sjöblom is nu in balbezit. Sjöblom met een sublieme pass. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 7:0

41e minuut.
Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap. Falk probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timglas neemt de hoekschop. Carlsmeden kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Offerdal 17%, Varma Kamrater 83%.
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 7:0

46e minuut.
Bok komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stoltz geeft een hoge lob. Inworp. Münster met de inworp. Mustalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalainen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 8:0

58e minuut.
Löfberg passt de bal met de wreef. Mustalainen met een sublieme pass. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden schiet op doel. Stoltz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patricsson bokst de bal weg.

58e minuut.
Stenmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bok verovert de bal door een tackle van achteren. Bok passt de bal zonder na te denken. Mustalainen is nu in balbezit. Mustalainen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Doeltrap. Rosin komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Timglas geeft een lange en hoge pass. Daar is Mustalainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falk krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Stenmark is nu in balbezit. Bok speelt de bal door. Stolpe rent richting de bal. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Timglas passt de bal in één keer door. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg passt de bal zonder na te denken. Mustalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Timglas is nu in balbezit. Timglas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carlsmeden de bal. Mustalainen rent richting de bal. Mustalainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Falk kopt de bal weg. Krutberg probeert de bal met de borst te controleren. Bok geeft de bal voor. Mustalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Stolpe rent richting de bal. Daar is Carlsmeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolpe is nu in balbezit. Carlsmeden rent richting de bal. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 9:0

74e minuut.
Krutberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg speelt de bal door. Stenmark rent richting de bal. Carlsmeden verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsmeden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Wahlström komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Münster met de inworp. Mustalainen is nu in balbezit. Krutberg verovert de bal door een tackle van achteren. Wahlström rent richting de bal. Wahlström schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patricsson met een sublieme pass. Rosin is nu in balbezit. Rosin passt de bal in één keer door. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 10:0

81e minuut.
Bok rent richting de bal. Bok passt de bal met de wreef. Wahlström is nu in balbezit. Wahlström haalt uit met een fantastische trap. Patricsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 11:0

82e minuut.
Patricsson trapt de bal weg van het doel. Bok kopt de bal weg. Daar is Krutberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahlström is nu in balbezit. Wahlström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 12:0

85e minuut.
Wastå passt de bal zonder na te denken. Bok speelt de bal door. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stoltz de bal onder controle te krijgen. Paal!

88e minuut.
Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg passt de bal met de wreef. Wahlström rent richting de bal. Wahlström haalt uit met een fantastische trap. Stoltz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timglas neemt de hoekschop. Wahlström is nu in balbezit. Wahlström haalt uit met een fantastische trap. Patricsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Offerdal 20%, Varma Kamrater 80%.
Kickers Offerdal - Varma Kamrater 12:0