Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lümanda Taarpall
compact Tactiek T
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 64.1
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Valioğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valioğlu speelt de bal door. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Durasiewicz passt de bal met de wreef. Valioğlu is nu in balbezit. Valioğlu passt de bal zonder na te denken. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - Taarpall 0:1

17e minuut.
Kold passt de bal met de wreef. Vestli onderschept slim de pass. Arkın rent richting de bal. Arkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lümanda - Taarpall 1:1

19e minuut.
Kold rent richting de bal. Kold probeert naar een medespeler te passen. Arkın is nu in balbezit. Oidermaa rent richting de bal. Oidermaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

20e minuut.
Durasiewicz rent richting de bal. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Durasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - Taarpall 1:2

24e minuut.
Seiler probeert naar een medespeler te passen. Meister is nu in balbezit. Meister passt de bal in één keer door. Arkın rent richting de bal. Arkın haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oidermaa stond buitenspel. Valioğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Durasiewicz kopt de bal weg. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. Cingler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Laks speelt de bal door. Muriqi rent richting de bal. Kreek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kreek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Simi verovert de bal door een tackle van achteren. Simi speelt de bal door. Ban probeert naar een medespeler te passen. Durasiewicz is nu in balbezit. Durasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cingler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 60%, Taarpall 40%.
FC Lümanda - Taarpall 1:2

50e minuut.
Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ban speelt de bal door. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. Cingler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Duy Hải geeft een lange en hoge pass. Laks kopt de bal weg. Välling controleert de bal met de borst. Durasiewicz rent richting de bal. Durasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ban passt de bal in één keer door. Laks is nu in balbezit. Valioğlu rent richting de bal. Valioğlu geeft een hoge lob. Muriqi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Laks passt de bal met de wreef. Seiler probeert naar een medespeler te passen. Meister is nu in balbezit. Meister geeft een hoge lob. Oidermaa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Seiler speelt de bal door. Meister rent richting de bal. Meister met een sublieme pass. Oidermaa is nu in balbezit. Oidermaa draait met de bal, schiet en ... Pulkowski bokst de bal weg.

68e minuut.
Vestli onderschept slim de pass. Vestli speelt de bal door. Valioğlu probeert naar een medespeler te passen. Durasiewicz is nu in balbezit. Durasiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ban heeft problemen om de bal te vangen. Saag verovert de bal door een tackle van achteren. Saag probeert naar een medespeler te passen. Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lümanda - Taarpall 2:2

73e minuut.
Kold rent richting de bal. Oidermaa is nu in balbezit. Oidermaa probeert naar een medespeler te passen. Arkın is nu in balbezit. Arkın draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Arkın probeert de bal aan de voet te houden. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister passt de bal zonder na te denken. Arkın rent richting de bal. Arkın draait met de bal, schiet en ... Pulkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 55%, Taarpall 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lümanda - Taarpall 2:2