Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Preston Mystique
Sokker v2 m Tactiek Koit feat. Uno
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 34.1
outstanding Schieten average
formidable Passen weak
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Valge speelt de bal door. Szpila rent richting de bal. Szpila passt de bal met de wreef. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Sai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mantzanidis verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luban zal de hoekschop nemen. Mylonas kopt de bal weg. Agati met een sublieme pass. Daar is Jaroszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Sai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dowgwiłło rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luban zal de hoekschop nemen. Jaroszyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Szpila passt de bal zonder na te denken. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło geeft een hoge lob. Jaroszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Sai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 1:0

9e minuut.
Mylonas geeft een hoge lob. Inworp. Luban met de inworp. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 2:0

9e minuut.
De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kahro de bal. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lippus geeft een hoge lob. Szpila rent richting de bal. Szpila probeert naar een medespeler te passen. Luban heeft problemen om de bal te vangen. Luban geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lippus geeft de bal voor. Jaroszyński is nu in balbezit. Mantzanidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mantzanidis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Jaroszyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Szpila met een snel genomen vrije trap. Mylonas kopt de bal weg. Luban rent richting de bal. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Mylonas de bal. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Sai bokst de bal weg. Pelayo rent richting de bal. Dowgwiłło onderschept slim de pass. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 3:0

18e minuut.
Daar is Szpila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpila passt de bal zonder na te denken. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Sai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 4:0

23e minuut.
Szpila geeft een lange en hoge pass. Daar is Haroutiunyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luban met een sublieme pass. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 5:0

24e minuut.
Dowgwiłło passt de bal met de wreef. Szpila is nu in balbezit. Szpila geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. Sai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Szpila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpila onderschept slim de pass. Szpila geeft een hoge lob. Jaroszyński springt en kopt de bal. Sai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 6:0

37e minuut.
Agati is nu in balbezit. Agati passt de bal zonder na te denken. Luban speelt de bal door. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kahro met een sublieme pass. Mantzanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzanidis geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luban zal de hoekschop nemen. Haroutiunyan heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Doeltrap. Haroutiunyan trapt de bal weg van het doel. Szpila kopt de bal weg. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Sai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sai speelt de bal door. Valge kopt de bal weg. Daar is Lippus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Sai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Szpila is nu in balbezit. Szpila geeft de bal voor. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Sai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 23%, Mystique 77%.
FC Preston - Mystique 7:0

46e minuut.
Stere speelt de bal door. Szpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpila passt de bal met de wreef. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Sai bokst de bal weg. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 8:0

52e minuut.
Agati is nu in balbezit. Agati geeft de bal voor. Klungelig pakt Haroutiunyan de bal. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Szpila is nu in balbezit. Szpila met een sublieme pass. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Sai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 9:0

59e minuut.
Agati geeft een hoge lob. Lippus controleert de bal met de borst. Szpila rent richting de bal. Szpila geeft een lange en hoge pass. Dowgwiłło springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban passt de bal in één keer door. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Fiquer geeft de bal voor. Szpila kopt de bal weg. Daar is Mylonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dowgwiłło is nu in balbezit. Pelayo speelt de bal door. Dowgwiłło is nu in balbezit. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Sai bokst de bal weg. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 10:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luban met de inworp. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. Sai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 11:0

69e minuut.
De Gregori passt de bal zonder na te denken. Kahro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński geeft de bal voor. Dowgwiłło krijgt zijn hoofd ertegen. Sai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Agati speelt de bal door. Szpila probeert naar een medespeler te passen. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło geeft de bal voor. Jaroszyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpila met de inworp. Agati met een sublieme pass. Szpila geeft een hoge lob. Jaroszyński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szpila rent richting de bal. Szpila passt de bal met de wreef. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło schiet op doel. Sai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Mystique 12:0

86e minuut.
Agati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agati passt de bal zonder na te denken. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Sai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mantzanidis kopt de bal weg. Dowgwiłło rent richting de bal. Mylonas is nu in balbezit. Dowgwiłło onderschept slim de pass. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński geeft een hoge lob. Daar is Dowgwiłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Sai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 14%, Mystique 86%.
FC Preston - Mystique 12:0