Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Coastal Little P. FC Vinnipunn
2911 Tactiek 541
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Nyúl is nu in balbezit. Nyúl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stergakos de bal. Stergakos draait met de bal, schiet en ... Redel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Vinnipunn 0:1

11e minuut.
Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumonjić probeert naar een medespeler te passen. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl passt de bal in één keer door. Stergakos is nu in balbezit. Stergakos haalt uit met een fantastische trap. Redel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Vinnipunn 0:2

22e minuut.
Kiigemägi kopt de bal weg. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzagli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barzagli krijgt een gele kaart. Shatskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shatskiy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Vinnipunn 1:2

34e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg passt de bal in één keer door. Barzagli is nu in balbezit. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy schiet op doel. Virula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Virula probeert naar een medespeler te passen. Martinek kopt de bal weg. Nyúl rent richting de bal. Nyúl geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 43%, FC Vinnipunn 57%.
FC White Coastal Little P. - FC Vinnipunn 1:2

55e minuut.
Svendstrup onderschept slim de pass. Daar is Botsaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Svendstrup zijn tegenspeler op de grond. Svendstrup krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzagli speelt de bal door. Dumonjić speelt de bal door. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Virula bokst de bal weg. Rydlewicz speelt de bal door. Shatskiy heeft problemen om de bal te vangen. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Virula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wałaszek rent richting de bal. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl passt de bal zonder na te denken. Stergakos rent richting de bal. Stergakos draait met de bal, schiet en ... Redel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artvinli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumonjić rent richting de bal. Dumonjić geeft een hoge lob. Shatskiy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kiigemägi probeert naar een medespeler te passen. Franklin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barzagli. Franklin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Franklin kan niet meer verder spelen. Nəzirli komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Reinu kopt de bal weg. Wałaszek is nu in balbezit. Martinek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Martinek de bal. Martinek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tamman onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dumonjić de bal. Nyúl is nu in balbezit. Martinek is nu in balbezit. Martinek haalt uit met een fantastische trap. Redel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Vinnipunn 1:3

85e minuut.
Nyúl met de inworp. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Dumonjić is nu in balbezit. Barczeski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczeski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Barczeski geeft een hoge lob. Martinek heeft problemen om de bal te vangen. Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Vinnipunn 1:4

89e minuut.
Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy passt de bal in één keer door. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli schiet op doel. Virula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Puača bereikt de bal nog maar net als eerste. Puača speelt de bal door. Martinek rent richting de bal. Martinek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Vinnipunn 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 57%, FC Vinnipunn 43%.
FC White Coastal Little P. - FC Vinnipunn 1:5