Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Kuressaare Cockburn Raiders
Blitz 6.1 Tactiek wieners
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 2
54.7 gemiddelde waardering 44.9
formidable Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Daar is Paróczai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paróczai passt de bal in één keer door. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu geeft een lange en hoge pass. Kindelán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mihkelson geeft een lange en hoge pass. Arshad kopt de bal weg. Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado geeft de bal voor. Mamute springt en kopt de bal. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Féron passt de bal met de wreef. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu passt de bal in één keer door. Mamute rent richting de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... Pärn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Becser met een sublieme pass. Daar is Furtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mamute de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Becser kopt de bal weg. Paróczai is nu in balbezit. Paróczai speelt de bal door. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arshad kopt de bal weg. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute passt de bal zonder na te denken. Furtado geeft de bal voor. Kindelán krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mamute maakt een snoekduik en kopt de bal. Pärn bokst de bal weg.

42e minuut.
Paróczai met een sublieme pass. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihkelson krijgt een gele kaart. Kindelán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Féron zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mamute springt en kopt de bal. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Kuressaare 28%, Cockburn Raiders 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JK Kuressaare - Cockburn Raiders 0:0

58e minuut.
Randoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad verovert de bal door een tackle van achteren. Arshad geeft een lange en hoge pass. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute draait met de bal, schiet en ... Pärn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Mamute speelt de bal door. Kindelán rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mihkelson ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mihkelson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute speelt de bal door. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sink verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grigorescu neemt de hoekschop. Kindelán maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen. Mamute heeft problemen om de bal te vangen. Thuận Thành is nu in balbezit. Mamute onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - Cockburn Raiders 1:0

81e minuut.
Furtado passt de bal zonder na te denken. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute passt de bal met de wreef. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Grigorescu de bal. Furtado rent richting de bal. Sink schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sink krijgt een gele kaart. Furtado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Furtado kan niet meer verder spelen. Mlíčko komt het veld opgelopen. Féron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kindelán krijgt zijn hoofd ertegen. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - Cockburn Raiders 2:0

89e minuut.
Vesi rent richting de bal. Vesi passt de bal met de wreef. Mlíčko rent richting de bal. Mlíčko geeft een hoge lob. Daar is Kindelán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - Cockburn Raiders 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Kuressaare 25%, Cockburn Raiders 75%.
JK Kuressaare - Cockburn Raiders 3:0