Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lawa Rebased
Grímsvötn Tactiek 442
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 23.8
good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Kiviloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokamägi verovert de bal door een tackle van achteren. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Rebased 1:0

7e minuut.
Kokamägi geeft een hoge lob. Mäger heeft problemen om de bal te vangen. Soo rent richting de bal. Tina verovert de bal door een tackle van achteren. Tina haalt uit met een fantastische trap. Sammul bokst de bal weg.

8e minuut.
Hansulo geeft een lange en hoge pass. Daar is Riibak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäger onderschept slim de pass. Mäger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Toomjõe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tina met de inworp. Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Hiidlane geeft een hoge lob. Leisman kopt de bal weg. Kokamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokamägi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tina is nu in balbezit. Tina draait met de bal, schiet en ... Mäger probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tina zal de hoekschop nemen. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Toomjõe verovert de bal door een tackle van achteren. Toomjõe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hansulo is nu in balbezit. Hansulo geeft een lange en hoge pass. Daar is Riibak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Mäger trapt de bal weg. Lossman kopt de bal weg. Tina rent richting de bal. Tina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tina zal de hoekschop nemen. Maurits bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisman onderschept slim de pass. Leisman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Mäger de bal. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina passt de bal met de wreef. Leisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Rebased 2:0

42e minuut.
Berg probeert de bal aan de voet te houden. Hansulo is nu in balbezit. Tina is nu in balbezit. Klungelig pakt Tina de bal. Tina haalt uit met een fantastische trap. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tina heeft problemen om de bal te vangen. Tina draait met de bal, schiet en ... Sammul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Rebased 3:0

45e minuut.
Viljamaa heeft problemen om de bal te vangen. Panko geeft een hoge lob. Riibak is nu in balbezit. Tina verovert de bal door een tackle van achteren. Tina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 11%, Rebased 89%.
FC Lawa - Rebased 3:0

49e minuut.
Inworp. Tina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hansulo geeft een lange en hoge pass. Leisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Rebased 4:0

50e minuut.
Vesilaid geeft een hoge lob. Tina is nu in balbezit. Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina verovert de bal door een tackle van achteren. Tina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Rebased 5:0

53e minuut.
Berg onderschept slim de pass. Hansulo is nu in balbezit. Hansulo geeft een hoge lob. Tina is nu in balbezit. Tina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lossman verovert de bal door een tackle van achteren. Lossman geeft de bal voor. Daar is Riibak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisman schiet op doel. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Panko geeft een lange en hoge pass. Mäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina geeft een lange en hoge pass. Kokamägi probeert de bal aan de voet te houden. Kokamägi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riibak heeft problemen om de bal te vangen. Leisman is nu in balbezit. Leisman schiet op doel. Sammul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Panko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leisman de bal. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Rebased 6:0

70e minuut.
Kokamägi is nu in balbezit. Kokamägi met een sublieme pass. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina draait met de bal, schiet en ... Riibak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Rebased 7:0

74e minuut.
Hansulo geeft een hoge lob. Doeltrap. Sammul trapt de bal weg van het doel. Kokamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokamägi geeft een lange en hoge pass. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 29%, Rebased 71%.
FC Lawa - Rebased 7:0