Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuperjanovi JK Karhu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Lindpere rent richting de bal. Lindpere geeft een hoge lob. Mäeots kopt de bal weg. Martenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martenson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Karhu 0:1

17e minuut.
Inworp. Enno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arop geeft een lange en hoge pass. Arumäe is nu in balbezit. Arumäe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kullerkupp onderschept slim de pass. Kullerkupp passt de bal met de wreef. Lindpere bereikt de bal nog maar net als eerste. Martenson is nu in balbezit. Martenson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Leesi trapt de bal weg. Arop kopt de bal weg. Poom controleert de bal met de borst. Tunjov is nu in balbezit. Tunjov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Arumäe met de inworp. Arop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arop kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arumäe met de inworp. Arop geeft de bal voor. Tunjov rent richting de bal. Tunjov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuperjanovi JK - Karhu 1:1

42e minuut.
Lindpere speelt de bal door. Mäeots rent richting de bal. Mäeots probeert naar een medespeler te passen. Martenson is nu in balbezit. Martenson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Karhu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuperjanovi JK 46%, Karhu 54%.
Kuperjanovi JK - Karhu 1:2

48e minuut.
Lõuend bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuend speelt de bal door. Martenson is nu in balbezit. Martenson draait met de bal, schiet en ... Leesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Enno geeft een lange en hoge pass. Raba is nu in balbezit. Raba geeft een lange en hoge pass. Lõuend bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuend geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lindpere onderschept slim de pass. Rosen is nu in balbezit. Lindpere verovert de bal door een tackle van achteren. Martenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martenson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Karhu 1:3

72e minuut.
Martenson is nu in balbezit. Lindpere bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martenson is nu in balbezit. Martenson schiet op doel. De bal raakt de paal. Leesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pikkur passt de bal met de wreef. Mäeots is nu in balbezit. Mäeots passt de bal met de wreef. Martenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martenson haalt uit met een fantastische trap. Leesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuperjanovi JK 54%, Karhu 46%.
Kuperjanovi JK - Karhu 1:3