Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kindlad Rüütlid FC Efftsee
Normal Tactiek 343
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten very good
poor Passen average
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allika met een snelle inworp. Autet Serrabasa rent richting de bal. Autet Serrabasa geeft de bal voor. Vanna krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaupmees trapt de bal weg van het doel. Autet Serrabasa speelt de bal door. Dizdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vanna speelt de bal door. Runnel rent richting de bal. Seller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Runnel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Autet Serrabasa met een snel genomen vrije trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Koser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Autet Serrabasa speelt de bal door. Kallismaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Naal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Veskimets komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kallismaa passt de bal met de wreef. Runnel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prüüs de bal. Dizdar rent richting de bal. Dizdar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kindlad Rüütlid - FC Efftsee 0:1

30e minuut.
Seller rent richting de bal. Kallismaa onderschept slim de pass. Kallismaa speelt de bal door. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Autet Serrabasa probeert naar een medespeler te passen. Dizdar is nu in balbezit. Vanna rent richting de bal. Vanna met een sublieme pass. Kallismaa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Allika met een snelle inworp. Autet Serrabasa met een sublieme pass. Dizdar heeft problemen om de bal te vangen. Dizdar haalt uit met een fantastische trap. Kaalma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kindlad Rüütlid - FC Efftsee 0:2

43e minuut.
Kallismaa geeft een lange en hoge pass. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar passt de bal in één keer door. Daar is Runnel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runnel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kindlad Rüütlid 68%, FC Efftsee 32%.
Kindlad Rüütlid - FC Efftsee 0:2

47e minuut.
Vanna speelt de bal door. Kallismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallismaa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dizdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dizdar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kaalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaalma geeft de bal voor. Inworp. Runnel met een snelle inworp. Autet Serrabasa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Koser de bal. Dizdar verovert de bal door een tackle van achteren. Dizdar met een sublieme pass. Kallismaa rent richting de bal. Kallismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kindlad Rüütlid - FC Efftsee 0:3

68e minuut.
Vanna is nu in balbezit. Vanna probeert naar een medespeler te passen. Dizdar rent richting de bal. Dizdar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kindlad Rüütlid - FC Efftsee 0:4

73e minuut.
Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannesson onderschept slim de pass. Metsa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Metsa krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Koser heeft problemen om de bal te vangen. Kallismaa rent richting de bal. Kallismaa passt de bal zonder na te denken. Dizdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Autet Serrabasa onderschept slim de pass. Autet Serrabasa passt de bal met de wreef. Kallismaa is nu in balbezit. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vanna passt de bal in één keer door. Autet Serrabasa probeert naar een medespeler te passen. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kindlad Rüütlid - FC Efftsee 0:5

87e minuut.
Metsa passt de bal zonder na te denken. Kirsis heeft problemen om de bal te vangen. Koser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar verovert de bal door een tackle van achteren. Dizdar schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kindlad Rüütlid 58%, FC Efftsee 42%.
Kindlad Rüütlid - FC Efftsee 0:5