Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallinn C.F FC Krendos
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 20.1
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Rautsma met een sublieme pass. Ennuste rent richting de bal. Ennuste passt de bal in één keer door. Tulipán is nu in balbezit. Tulipán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rautsma heeft problemen om de bal te vangen. Ennuste rent richting de bal. Ennuste passt de bal met de wreef. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán schiet op doel. Kivilaan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - FC Krendos 1:0

14e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veli is nu in balbezit. Veli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Osborne is nu in balbezit. Osborne probeert naar een medespeler te passen. Estronaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennuste onderschept slim de pass. Ennuste schiet op doel. Kivilaan bokst de bal weg. Ennuste is nu in balbezit. Ennuste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - FC Krendos 2:0

39e minuut.
Ülejõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne onderschept slim de pass. Osborne probeert naar een medespeler te passen. Ennuste rent richting de bal. Ennuste haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - FC Krendos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn C.F 35%, FC Krendos 65%.
Tallinn C.F - FC Krendos 3:0

47e minuut.
Tulipán is nu in balbezit. Põldma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tulipán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benítez neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - FC Krendos 4:0

52e minuut.
Vaidla speelt de bal door. Rätsepp rent richting de bal. Rätsepp passt de bal zonder na te denken. Mattiisen is nu in balbezit. Mattiisen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vaidla geeft een hoge lob. Ennuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaidla begaat een overtreding. Vaidla krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ülejõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez met een sublieme pass. Tulipán heeft problemen om de bal te vangen. Tulipán schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Osborne probeert naar een medespeler te passen. Ennuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennuste passt de bal zonder na te denken. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - FC Krendos 5:0

88e minuut.
Vega geeft de bal voor. Estronaut geeft een lange en hoge pass. Ülejõe rent richting de bal. Osborne verovert de bal door een tackle van achteren. Osborne geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn C.F 28%, FC Krendos 72%.
Tallinn C.F - FC Krendos 5:0