Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTÜ Kalad FC Tykk
Normal Tactiek Lets Gooo
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Varendi is nu in balbezit. Herédi verovert de bal door een tackle van achteren. Herédi passt de bal zonder na te denken. Darski rent richting de bal. Darski draait met de bal, schiet en ... Made verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Herédi controleert de bal met de borst. Roht is nu in balbezit. Congera verovert de bal door een tackle van achteren. Herédi rent richting de bal. Herédi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Kalad - FC Tykk 0:1

5e minuut.
Piera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Herédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kess tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kess krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Untera kopt de bal weg. Vercruysse met een sublieme pass. Klungelig pakt Untera de bal. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preemet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulver met een sublieme pass. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Made kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Raidam probeert naar een medespeler te passen. Leet is nu in balbezit. Leet geeft de bal voor. Herédi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Piera rent richting de bal. Piera passt de bal zonder na te denken. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski schiet op doel. Made probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Kalad - FC Tykk 0:2

23e minuut.
Roht is nu in balbezit. Roht passt de bal zonder na te denken. Vercruysse speelt de bal door. Klungelig pakt Darski de bal. Darski haalt uit met een fantastische trap. Made probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Kalad - FC Tykk 0:3

33e minuut.
Herédi speelt de bal door. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera passt de bal in één keer door. Darski rent richting de bal. Darski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Roht rent richting de bal. Roht probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kiivit met een snelle inworp. Congera geeft een hoge lob. Made probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Pulver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulver speelt de bal door. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski haalt uit met een fantastische trap. Made maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Kalad - FC Tykk 0:4

45e minuut.
Raidam geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kiivit de bal onder controle te krijgen. Pulver speelt de bal door. Herédi is nu in balbezit. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Kalad 81%, FC Tykk 19%.
MTÜ Kalad - FC Tykk 0:4

53e minuut.
Congera bereikt de bal nog maar net als eerste. Congera geeft de bal voor. Klungelig pakt Untera de bal. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Untera de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Congera met een sublieme pass. Darski rent richting de bal. Untera begaat een overtreding. Untera krijgt een gele kaart. Preemet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leisman komt het veld opgelopen. Pulver met een snel genomen vrije trap. Herédi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Panteleev met een sublieme pass. Darski rent richting de bal. Darski met een sublieme pass. Herédi rent richting de bal. Herédi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vercruysse met een sublieme pass. Darski is nu in balbezit. Untera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Darski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piera neemt zijn aanloop. Made kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Vercruysse probeert naar een medespeler te passen. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev speelt de bal door. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Congera bereikt de bal nog maar net als eerste. Congera passt de bal in één keer door. Herédi rent richting de bal. Herédi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Untera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Kalad - FC Tykk 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Kalad 70%, FC Tykk 30%.
MTÜ Kalad - FC Tykk 0:5