Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jumalikud Deemonid TALLINNA LEVADIA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Mannermaa passt de bal in één keer door. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer probeert naar een medespeler te passen. Koolma rent richting de bal. Koolma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mannermaa verovert de bal door een tackle van achteren. Mannermaa met een sublieme pass. Arrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koolma is nu in balbezit. Koolma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pihlak onderschept slim de pass. Pihlak geeft de bal voor. Ojamaa verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Männil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Adams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mannermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõelsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nõelsepp speelt de bal door. Pesur is nu in balbezit. Pesur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ojamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojamaa geeft een lange en hoge pass. Hansi rent richting de bal. Arrak onderschept slim de pass. Arrak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumalikud Deemonid 52%, TALLINNA LEVADIA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jumalikud Deemonid - TALLINNA LEVADIA 0:0

49e minuut.
Vahmann geeft de bal voor. Mikser speelt de bal door. Arrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koolma rent richting de bal. Koolma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Maurer geeft een hoge lob. Hansi kopt de bal weg. Lahesaar kan de bal niet met de borst controleren. Koolma is nu in balbezit. Koolma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Männil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikser geeft een hoge lob. Arrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Vessik de bal. Vessik speelt de bal door. Ojamaa is nu in balbezit. Pesur verovert de bal door een tackle van achteren. Pesur draait met de bal, schiet en ... Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumalikud Deemonid 69%, TALLINNA LEVADIA 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jumalikud Deemonid - TALLINNA LEVADIA 0:0