Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Woodstock
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 19039
Spotted white beagles Beepool
just lucky Tactiek ludilo
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 21
7 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Plivaric is nu in balbezit. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă passt de bal in één keer door. Pleva rent richting de bal. Pleva geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:1

5e minuut.
Dačić rent richting de bal. Dačić geeft de bal voor. Inworp. Aquino met de inworp. Esquivel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Esquivel kopt de bal weg. Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Aquino met een snelle inworp. Esquivel geeft een hoge lob. Kinkela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vrede rent richting de bal. Vrede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Joras de bal. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Imamović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imamović krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vrede haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mjesalica de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pleva neemt de hoekschop. Vrede springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vrede rent richting de bal. Klungelig pakt Vrede de bal. Vrede passt de bal in één keer door. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:3

33e minuut.
Pleva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mjesalica. Pleva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hentenaar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vrede springt en kopt de bal. Kinkela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:4

35e minuut.
Volobuev speelt de bal door. Pleva rent richting de bal. Mjesalica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mjesalica krijgt een gele kaart. Pleva raakt geblesseerd tijdens het duel. Hentenaar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vrede is nu in balbezit. Vrede geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dačić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Prtinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystuen verovert de bal door een tackle van achteren. Nystuen met een sublieme pass. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kliba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrede rent richting de bal. Vrede draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Hentenaar met een snelle inworp. Pleva rent richting de bal. Pleva met een sublieme pass. Hentenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentenaar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pitter passt de bal in één keer door. Aquino rent richting de bal. Aquino passt de bal in één keer door. Vrede rent richting de bal. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Kinkela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 73%, Beepool 27%.
Spotted white beagles - Beepool 0:4

46e minuut.
Vrede probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pleavă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imamović begaat een overtreding. Imamović krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Daar is Dačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino onderschept slim de pass. Aquino speelt de bal door. Vrede rent richting de bal. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Kinkela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:5

53e minuut.
Maruna rent richting de bal. Hentenaar is nu in balbezit. Hentenaar probeert naar een medespeler te passen. Vrede rent richting de bal. Vrede schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nystuen geeft een hoge lob. Aquino rent richting de bal. Dačić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dačić krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mrdjanin passt de bal met de wreef. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Vrede rent richting de bal. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:6

65e minuut.
Mjesalica geeft de bal voor. Aquino kopt de bal weg. Vrede rent richting de bal. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Kinkela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:7

73e minuut.
Volobuev is nu in balbezit. Volobuev passt de bal met de wreef. Esquivel met een sublieme pass. Aquino rent richting de bal. Aquino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hentenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentenaar geeft een hoge lob. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă draait met de bal, schiet en ... Kinkela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:8

78e minuut.
Kliba geeft een lange en hoge pass. Esquivel kopt de bal weg. Mjesalica probeert de bal met de borst te controleren. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:9

83e minuut.
Joras heeft problemen om de bal te vangen. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino passt de bal met de wreef. Vrede is nu in balbezit. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Kinkela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:10

86e minuut.
Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı met een sublieme pass. Daar is Pleva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleva met een sublieme pass. Hentenaar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aquino probeert naar een medespeler te passen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een hoge lob. Daar is Pleavă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleavă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Beepool 0:11

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kinkela niet meer kan verder spelen. Sušelj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 69%, Beepool 31%.
Spotted white beagles - Beepool 0:11