Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wretchedster reUnited eksplozija
2new2good Tactiek gorski au
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten outstanding
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Pintol probeert naar een medespeler te passen. Kubień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubień passt de bal met de wreef. Pocrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocrnja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pintol kopt de bal weg. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer geeft de bal voor. Kubień is nu in balbezit. Kubień schiet op doel. Netto bokst de bal weg.

5e minuut.
Šerer rent richting de bal. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer verovert de bal door een tackle van achteren. Šerer geeft een hoge lob. Kubień springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dytłow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drljača rent richting de bal. Šerer verovert de bal door een tackle van achteren. Šerer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Šerer schiet op doel. Marijačić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ostrovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kubień maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kubień bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vendelbo Løvenørn zijn tegenspeler op de grond. Kubień is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ostrovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kubień is nu in balbezit. Kubień schiet op doel. Netto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ostrovski geeft de bal voor. Pintol geeft een lange en hoge pass. Drljača probeert de bal aan de voet te houden. Šerer is nu in balbezit. Šerer schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Kubień passt de bal met de wreef. Marijačić heeft problemen om de bal te vangen. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubień is nu in balbezit. Kubień haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ostrovski speelt de bal door. Daar is Vendelbo Løvenørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubień is nu in balbezit. Šerer is nu in balbezit. Šerer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ostrovski met een sublieme pass. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer passt de bal zonder na te denken. Kubień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubień schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Netto probeert naar een medespeler te passen. Župančić kopt de bal weg. Drljača heeft problemen om de bal te vangen. Šerer is nu in balbezit. Šerer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Šerer controleert de bal met de borst. Kubień rent richting de bal. Vendelbo Løvenørn verovert de bal door een tackle van achteren. Šerer onderschept slim de pass. Šerer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - eksplozija 0:1

44e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Geržinić rent richting de bal. Geržinić passt de bal met de wreef. Šerer rent richting de bal. Šerer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 79%, eksplozija 21%.
Wretchedster reUnited - eksplozija 0:1

46e minuut.
Miler komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ostrovski speelt de bal door. Pocrnja rent richting de bal. Pocrnja speelt de bal door. Kubień rent richting de bal. Kubień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kubień passt de bal in één keer door. Ostrovski is nu in balbezit. Ostrovski probeert naar een medespeler te passen. Šerer rent richting de bal. Šerer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Doeltrap. Netto trapt de bal weg. Ostrovski heeft problemen om de bal te vangen. Šerer rent richting de bal. Šerer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Netto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Vendelbo Løvenørn onderschept slim de pass. Ostrovski onderschept slim de pass. Daar is Kubień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubień haalt uit met een fantastische trap. Netto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Župančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Župančić geeft de bal voor. Klungelig pakt Dytłow de bal. Dytłow geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferenac de bal. Brezović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Benati geeft de bal voor. Župančić kopt de bal weg. Vendelbo Løvenørn rent richting de bal. Kubień onderschept slim de pass. Kubień haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Repuh kopt de bal weg. Ostrovski met een sublieme pass. Mạnh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Šerer is nu in balbezit. Šerer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Benati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol probeert naar een medespeler te passen. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Marijačić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ostrovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer schiet op doel. De bal raakt de paal. Netto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 65%, eksplozija 35%.
Wretchedster reUnited - eksplozija 0:1