Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Specijalci Mali Lošinj Utrineze
Normal Tactiek gfk
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 44
weak Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Sladoled is nu in balbezit. Nebot verovert de bal door een tackle van achteren. Nebot probeert naar een medespeler te passen. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric haalt uit met een fantastische trap. Vuco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Kopun trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prohaska met de inworp. Lažeta geeft een lange en hoge pass. Nebot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:1

8e minuut.
Prohaska speelt de bal door. Daar is Nebot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivešić is nu in balbezit. Nebot rent richting de bal. Nebot schiet op doel. Vuco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:2

10e minuut.
Fric met een sublieme pass. Ivešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivešić met een sublieme pass. Fric is nu in balbezit. Fric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nebot rent richting de bal. Nebot passt de bal in één keer door. Sladoled is nu in balbezit. Fric verovert de bal door een tackle van achteren. Fric schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sertić rent richting de bal. Kalčić verovert de bal door een tackle van achteren. Kalčić geeft een hoge lob. Ivešić rent richting de bal. Ivešić geeft de bal voor. Vuco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nebot rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:3

26e minuut.
Kružik heeft problemen om de bal te vangen. Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen geeft een lange en hoge pass. Ivešić is nu in balbezit. Ivešić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nebot schiet op doel. Sladoled probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deša geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ivešić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bradvica onderschept slim de pass. Lažeta onderschept slim de pass. Lažeta probeert naar een medespeler te passen. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kopun trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Dujmov de bal. Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:4

41e minuut.
Kopun geeft een hoge lob. Bukva is nu in balbezit. Prohaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohaska geeft de bal voor. Ivešić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:5

45e minuut.
Daar is Lažeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lažeta geeft een lange en hoge pass. Fric controleert de bal met de borst. Nebot rent richting de bal. Nebot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Mali Lošinj 86%, Utrineze 14%.
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:5

46e minuut.
Fric is nu in balbezit. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ivešić de bal. Ivešić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vuco probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fric schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Prohaska speelt de bal door. Klungelig pakt Fric de bal. Sladoled is nu in balbezit. Fric verovert de bal door een tackle van achteren. Fric draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lažeta geeft een hoge lob. Kopun kopt de bal weg. Deša rent richting de bal. Deša geeft een lange en hoge pass. Nebot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vuco trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prohaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohaska geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baković de bal. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric geeft de bal voor. Vuco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bradvica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lažeta is nu in balbezit. Lažeta geeft een hoge lob. Nebot heeft problemen om de bal te vangen. Nebot draait met de bal, schiet en ... Vuco bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Koturović kopt de bal weg. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujmov is nu in balbezit. Fric onderschept slim de pass. Fric geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Bradvica de bal. Lažeta rent richting de bal. Lažeta passt de bal in één keer door. Nebot is nu in balbezit. Nebot passt de bal zonder na te denken. Vuco bokst de bal weg. Fric is nu in balbezit. Fric haalt uit met een fantastische trap. Vuco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:6

69e minuut.
Deša speelt de bal door. Koturović is nu in balbezit. Koturović speelt de bal door. Fric is nu in balbezit. Fric haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:7

74e minuut.
Deša passt de bal in één keer door. Koturović rent richting de bal. Koturović passt de bal met de wreef. Ivešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivešić draait met de bal, schiet en ... Vuco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Baković rent richting de bal. Deša onderschept slim de pass. Deša probeert naar een medespeler te passen. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fric rent richting de bal. Fric met een sublieme pass. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap. Vuco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:8

84e minuut.
Deša met de inworp. Prohaska rent richting de bal. Prohaska geeft een lange en hoge pass. Nebot rent richting de bal. Nebot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:9

85e minuut.
Deša met de inworp. Prohaska is nu in balbezit. Prohaska geeft een lange en hoge pass. Nebot krijgt zijn hoofd ertegen. Vuco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:10

87e minuut.
Fric geeft een hoge lob. Lažeta kopt de bal weg. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap. Vuco probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Mali Lošinj 86%, Utrineze 14%.
Specijalci Mali Lošinj - Utrineze 0:10