Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc galaxy sb No Guts, No Glory
a Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
Dângelo is nu in balbezit. Kurzelewski rent richting de bal. Dângelo speelt de bal door. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Saltão passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dângelo de bal. Dângelo probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 1:0

8e minuut.
Pajkin met een snelle inworp. Saltão speelt de bal door. Katić is nu in balbezit. Kurzelewski onderschept slim de pass. Kurzelewski schiet op doel. Srdić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 2:0

11e minuut.
Saltão rent richting de bal. Saltão geeft de bal voor. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Srdić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 3:0

12e minuut.
Pajkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão onderschept slim de pass. Saltão passt de bal zonder na te denken. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vallarino rent richting de bal. Vallarino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Koturović de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
El Alil rent richting de bal. Kurajica geeft de bal voor. Večeralo probeert de bal aan de voet te houden. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Koturović met een harde bal richting middenveld. Vall kopt de bal weg. Dângelo probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Saltão is nu in balbezit. Vallarino rent richting de bal. Vallarino probeert naar een medespeler te passen. Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kurajica is nu in balbezit. Kurajica geeft de bal voor. Saltão kopt de bal weg. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Katić trapt de bal weg van het doel. Berg kopt de bal weg. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vall bereikt de bal nog maar net als eerste. Vall geeft een hoge lob. Pralija bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão verovert de bal door een tackle van achteren. Saltão geeft een lange en hoge pass. Srdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Katić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 4:0

32e minuut.
Dângelo speelt de bal door. Klungelig pakt Vallarino de bal. Vallarino passt de bal met de wreef. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Večeralo onderschept slim de pass. Dângelo onderschept slim de pass. Dângelo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vallarino de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Srdić met een harde bal richting middenveld. Saltão kopt de bal weg. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 20%, No Guts, No Glory 80%.
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 5:0

46e minuut.
Vallarino onderschept slim de pass. Vallarino passt de bal in één keer door. Večeralo is nu in balbezit. Kurzelewski onderschept slim de pass. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Vall rent richting de bal. Vall passt de bal in één keer door. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Srdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dângelo is nu in balbezit. Dângelo passt de bal zonder na te denken. Koturović heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Srdić trapt de bal weg. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão probeert naar een medespeler te passen. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Srdić met een harde bal richting middenveld. Inworp. Saltão met de inworp. Dângelo geeft een lange en hoge pass. Srdić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 6:0

56e minuut.
Dângelo passt de bal zonder na te denken. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão passt de bal in één keer door. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dângelo passt de bal met de wreef. Kurajica rent richting de bal. Kurajica geeft een lange en hoge pass. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 7:0

59e minuut.
Dângelo met een sublieme pass. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino rent richting de bal. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dângelo onderschept slim de pass. Dângelo speelt de bal door. Klungelig pakt Kurzelewski de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... Srdić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 8:0

63e minuut.
Srdić trapt de bal weg van het doel. Saltão kopt de bal weg. Pralija heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Saltão probeert naar een medespeler te passen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino probeert naar een medespeler te passen. Saltão rent richting de bal. Saltão geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Večeralo is nu in balbezit. Dângelo verovert de bal door een tackle van achteren. Dângelo passt de bal met de wreef. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Srdić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 9:0

68e minuut.
Daar is Kurzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski probeert naar een medespeler te passen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino schiet op doel. Srdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 10:0

70e minuut.
Vall kopt de bal weg. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino passt de bal in één keer door. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino geeft een hoge lob. Bošotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vall kopt de bal weg. Pralija bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão verovert de bal door een tackle van achteren. Saltão passt de bal met de wreef. Vall geeft een lange en hoge pass. Srdić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 11:0

75e minuut.
Berg speelt de bal door. Saltão rent richting de bal. Saltão geeft de bal voor. Vallarino rent richting de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Srdić bokst de bal weg. Kurzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 12:0

76e minuut.
Pralija rent richting de bal. Saltão onderschept slim de pass. Saltão probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
El Alil passt de bal in één keer door. Daar is Kurzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski passt de bal met de wreef. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo probeert naar een medespeler te passen. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica geeft een hoge lob. Dângelo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Katić verovert de bal door een tackle van achteren. Dângelo onderschept slim de pass. Dângelo probeert naar een medespeler te passen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Srdić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saltão neemt de hoekschop. Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Srdić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Večeralo de bal. Katić is nu in balbezit. Kurzelewski onderschept slim de pass. Kurzelewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 13:0

87e minuut.
Saltão probeert naar een medespeler te passen. Dângelo is nu in balbezit. Dângelo geeft een hoge lob. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 16%, No Guts, No Glory 84%.
fc galaxy sb - No Guts, No Glory 13:0