Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.09
  • Stadion: Marsonija Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2722
Marsonija Jazavci Garešnica
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bukulin met een snelle inworp. Lelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelja geeft een hoge lob. Pokrajčić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsonija - Jazavci Garešnica 0:1

6e minuut.
Bukulin met een snelle inworp. Lelja is nu in balbezit. Pekica maakt een afschuwelijke overtreding. Pekica krijgt een gele kaart. Lelja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bukulin met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Batez de bal. Pokrajčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrajčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Krnjak passt de bal in één keer door. Tulić is nu in balbezit. Vitezović met een sublieme pass. Pokrajčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrajčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Škudar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jelikić de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pokrajčić. Pokrajčić krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Obad met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krnjak rent richting de bal. Krnjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Matko is nu in balbezit. Matko geeft een hoge lob. Bukulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marini is nu in balbezit. Marini haalt uit met een fantastische trap. Kuksa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Bilonić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valek met een snelle inworp. Krnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnjak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marsonija - Jazavci Garešnica 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsonija 59%, Jazavci Garešnica 41%.
Marsonija - Jazavci Garešnica 0:2

49e minuut.
Pekica is nu in balbezit. Pekica passt de bal in één keer door. Marini rent richting de bal. Marini haalt uit met een fantastische trap. Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsonija - Jazavci Garešnica 1:2

68e minuut.
Daar is Lelja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škudar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lelja. Lelja krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bilonić geeft een hoge lob. Marini rent richting de bal. Met opzet legt Crnošija zijn tegenspeler op de grond. Marini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marini kan niet meer verder spelen. Palicka komt het veld opgelopen. Škudar wilt de vrije trap nemen. Crnošija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jelikić geeft een hoge lob. Palicka is nu in balbezit. Pekica rent richting de bal. Palicka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marsonija - Jazavci Garešnica 2:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogresta met de inworp. Lelja rent richting de bal. Škudar is nu in balbezit. Škudar geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsonija 33%, Jazavci Garešnica 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marsonija - Jazavci Garešnica 2:2