Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Mravojed Gortanovci
Normal Tactiek Kada fali att
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Čačić is nu in balbezit. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Aralica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

10e minuut.
Inworp. Kadija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bužimkić rent richting de bal. Bužimkić geeft een lange en hoge pass. Czerkawski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:1

13e minuut.
Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić speelt de bal door. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. Aralica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:2

15e minuut.
Kadija onderschept slim de pass. Kadija geeft een hoge lob. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Trbin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:3

18e minuut.
Bužimkić passt de bal zonder na te denken. Daar is Lalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić speelt de bal door. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aralica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bužimkić met een sublieme pass. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Trbin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:4

22e minuut.
Ranj is nu in balbezit. Czerkawski verovert de bal door een tackle van achteren. Žiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Čačić de bal. Valjin onderschept slim de pass. Valjin speelt de bal door. Brkljačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljačić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:5

39e minuut.
Lalić passt de bal in één keer door. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czerkawski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Czerkawski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:6

43e minuut.
Gutalj rent richting de bal. Gutalj geeft een lange en hoge pass. Valjin is nu in balbezit. Lalić onderschept slim de pass. Lalić draait met de bal, schiet en ... Aralica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mravojed 70%, Gortanovci 30%.
NK Mravojed - Gortanovci 0:6

51e minuut.
Prišć geeft de bal voor. Lalić rent richting de bal. Lalić probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aralica met een sublieme pass. Bužimkić kopt de bal weg. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aralica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bužimkić is nu in balbezit. Bužimkić passt de bal zonder na te denken. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski schiet op doel. Cvjetan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Drozdek de bal. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brkljačić verovert de bal door een tackle van achteren. Tararache onderschept slim de pass. Tararache probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel. Aralica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukačić rent richting de bal. Kadija schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kadija krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Lukačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić speelt de bal door. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:7

65e minuut.
Ranj controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Klir maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bužimkić kopt de bal weg. Lalić is nu in balbezit. Lalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:8

68e minuut.
Bužimkić passt de bal in één keer door. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić passt de bal zonder na te denken. Czerkawski heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:9

74e minuut.
Czerkawski passt de bal zonder na te denken. Lalić is nu in balbezit. Lalić passt de bal zonder na te denken. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:10

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Lalić de bal onder controle te krijgen. Drozdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić onderschept slim de pass. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Aralica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mravojed - Gortanovci 0:11

87e minuut.
Lukačić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadija met een snelle inworp. Lalić rent richting de bal. Lalić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mravojed 72%, Gortanovci 28%.
NK Mravojed - Gortanovci 0:11