Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gortanovci Meeermaaan
Kada fali att Tactiek 352
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 27.1
goed Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Lalić onderschept slim de pass. Lalić met een sublieme pass. Zec rent richting de bal. Zec draait met de bal, schiet en ... Biljecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gortanovci - Meeermaaan 1:0

7e minuut.
Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bender verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić is nu in balbezit. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gortanovci - Meeermaaan 2:0

17e minuut.
Caspers geeft een lange en hoge pass. Markov is nu in balbezit. Markov geeft de bal voor. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ... Biljecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kaibous is nu in balbezit. Bužimkić verovert de bal door een tackle van achteren. Bužimkić met een sublieme pass. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gortanovci - Meeermaaan 3:0

40e minuut.
Kaibous rent richting de bal. Rognoni verovert de bal door een tackle van achteren. Rognoni met een sublieme pass. Turčinović rent richting de bal. Turčinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zirojević met de inworp. Čoga is nu in balbezit. Čoga geeft de bal voor. Kaibous maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gortanovci - Meeermaaan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gortanovci 43%, Meeermaaan 57%.
Gortanovci - Meeermaaan 3:1

63e minuut.
Turčinović probeert de bal aan de voet te houden. Kadija is nu in balbezit. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec rent richting de bal. Zec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gortanovci - Meeermaaan 4:1

65e minuut.
Zirojević probeert naar een medespeler te passen. Turčinović rent richting de bal. Bužimkić begaat een overtreding. Bužimkić krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Čačić probeert naar een medespeler te passen. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čulina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lalić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lalić wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić geeft een lange en hoge pass. Daar is Bender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gortanovci - Meeermaaan 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gortanovci 42%, Meeermaaan 58%.
Gortanovci - Meeermaaan 5:1