Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sangre Charrua CC8
2015 Tactiek CC8 1
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten solid
very good Passen average
solid Verdedigen good


5e minuut.
Vigo speelt de bal door. Zuccherini is nu in balbezit. Tamanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccherini onderschept slim de pass. Zuccherini haalt uit met een fantastische trap. Pierścionek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baldivieso speelt de bal door. Ballesta is nu in balbezit. Ballesta haalt uit met een fantastische trap. Pierścionek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Vigo onderschept slim de pass. Vigo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zuccherini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuccherini draait met de bal, schiet en ... Pierścionek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sangre Charrua - CC8 1:0

17e minuut.
Reznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznik passt de bal in één keer door. Burguez probeert naar een medespeler te passen. Zuccherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccherini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Monagas is nu in balbezit. Burguez probeert naar een medespeler te passen. Funil probeert naar een medespeler te passen. Zuccherini is nu in balbezit. Zuccherini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Zamudio verovert de bal door een tackle van achteren. Perales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamudio raakt geblesseerd tijdens het duel. Zamudio met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Deguara de bal. Erpençe rent richting de bal. Erpençe schiet op doel. Bega Begagić bokst de bal weg.

33e minuut.
Bega Begagić trapt de bal weg. Reznik is nu in balbezit. Reznik speelt de bal door. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Daar is Reznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanyan begaat een overtreding. Tamanyan krijgt een gele kaart. Ballesta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ballesta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sangre Charrua 36%, CC8 64%.
Sangre Charrua - CC8 1:0

46e minuut.
Bała komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznik verovert de bal door een tackle van achteren. Reznik probeert naar een medespeler te passen. Ballesta rent richting de bal. Ballesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta met een sublieme pass. Reznik met een sublieme pass. Zuccherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccherini draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Zamudio met een sublieme pass. Zuccherini is nu in balbezit. Coitinho met een sublieme pass. Zuccherini is nu in balbezit. Zuccherini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta schiet op doel. Pierścionek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sangre Charrua - CC8 2:0

62e minuut.
Atala geeft een hoge lob. Reznik met een sublieme pass. Perales is nu in balbezit. Perales geeft een hoge lob. Zuccherini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sangre Charrua - CC8 3:0

72e minuut.
Perales rent richting de bal. Perales geeft de bal voor. Coitinho is nu in balbezit. Zuccherini onderschept slim de pass. Zuccherini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Coitinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigo is nu in balbezit. Vigo met een sublieme pass. Zuccherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccherini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Coitinho is nu in balbezit. Coitinho passt de bal in één keer door. Reznik probeert naar een medespeler te passen. Zuccherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccherini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Czerembor geeft een lange en hoge pass. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe onderschept slim de pass. Erpençe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sangre Charrua - CC8 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sangre Charrua 21%, CC8 79%.
Sangre Charrua - CC8 3:1