Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Charles FC tigrebolso
Pep Tactiek GeneracionXXI
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
56 gemiddelde waardering 47
outstanding Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Mareco onderschept slim de pass. Mareco geeft de bal voor. Payer rent richting de bal. Brusnarov onderschept slim de pass. Brusnarov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft de bal voor. Eusebio kopt de bal weg. Bercea rent richting de bal. Bercea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Barboza kopt de bal weg. Bull heeft problemen om de bal te vangen. Ormaechea met een sublieme pass. Nyilasi is nu in balbezit. Nyilasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Féron geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łużyński met een snelle inworp. Goitia rent richting de bal. Goitia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Brusnarov kopt de bal weg. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bercea is nu in balbezit. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Ćorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - tigrebolso 1:0

35e minuut.
Bull is nu in balbezit. Bull passt de bal met de wreef. Ormaechea rent richting de bal. Ormaechea geeft een hoge lob. Nyilasi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nyilasi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vallejos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Charles FC 48%, tigrebolso 52%.
Saint Charles FC - tigrebolso 1:0

48e minuut.
Brusnarov controleert de bal met de borst. von Weizäcker rent richting de bal. Biffino onderschept slim de pass. Biffino schiet op doel. Ćorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - tigrebolso 2:0

50e minuut.
Mareco met de inworp. Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos passt de bal in één keer door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Eusebio verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechanowski is nu in balbezit. Ciechanowski met een sublieme pass. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea schiet op doel. Ćorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biffino is nu in balbezit. Biffino draait met de bal, schiet en ... Ćorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - tigrebolso 3:0

54e minuut.
Klungelig pakt Ormaechea de bal. Maldonado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ticuna. Ticuna krijgt een gele kaart.

55e minuut.
von Weizäcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffino verovert de bal door een tackle van achteren. Bercea is nu in balbezit. Bercea draait met de bal, schiet en ... Ćorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - tigrebolso 4:0

58e minuut.
Eusebio bereikt de bal nog maar net als eerste. von Weizäcker verovert de bal door een tackle van achteren. von Weizäcker geeft een lange en hoge pass. Bercea rent richting de bal. Bercea draait met de bal, schiet en ... Ćorović bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Payer zal de hoekschop nemen. Bercea rent richting de bal. Bercea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ticuna geeft de bal voor. Eusebio bereikt de bal nog maar net als eerste. Eusebio met een sublieme pass. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Ćorović bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Ormaechea de bal. von Weizäcker is nu in balbezit. Bercea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bercea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
von Weizäcker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Golik de bal. Féron bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia onderschept slim de pass. Goitia draait met de bal, schiet en ... Oyuela bokst de bal weg.

75e minuut.
Łużyński geeft een lange en hoge pass. Vallejos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ticuna neemt vlug de vrije trap. Eusebio rent richting de bal. Eusebio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Brusnarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Payer met een sublieme pass. Biffino is nu in balbezit. Eusebio bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Barboza met een sublieme pass. Biffino rent richting de bal. Biffino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - tigrebolso 5:0

89e minuut.
von Weizäcker geeft een hoge lob. Inworp. Ciechanowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Ticuna de bal. Ticuna geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Charles FC 35%, tigrebolso 65%.
Saint Charles FC - tigrebolso 5:0