Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urunal FC Olimar
aguanteluru Tactiek mars attack
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 62.2
solid Schieten outstanding
average Passen excellent
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Mendivil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti is nu in balbezit. Mendivil is nu in balbezit. Zambotti rent richting de bal. Zambotti haalt uit met een fantastische trap. Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orsoni kopt de bal weg. Machicado is nu in balbezit. Machicado passt de bal met de wreef. Daar is Syllas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syllas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zambotti is nu in balbezit. Zambotti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orsoni de bal. Syllas is nu in balbezit. Syllas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 0:1

7e minuut.
Mendivil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syllas bereikt de bal nog maar net als eerste. Syllas geeft de bal voor. Zambotti rent richting de bal. Zambotti haalt uit met een fantastische trap. Paal! Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg draait met de bal, schiet en ... Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 0:2

9e minuut.
Syllas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass onderschept slim de pass. Machicado begaat een overtreding. Machicado krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Odoardo geeft een lange en hoge pass. Zinetti rent richting de bal. Zinetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Imberg de bal. Imberg haalt uit met een fantastische trap. Dreškić bokst de bal weg. Klungelig pakt Zambotti de bal. Zambotti schiet op doel. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Syllas bereikt de bal nog maar net als eerste. Syllas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 0:3

16e minuut.
Syllas controleert de bal met de borst. Việt Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Syllas bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg is nu in balbezit. Imberg haalt uit met een fantastische trap. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Orsoni rent richting de bal. Imberg verovert de bal door een tackle van achteren. Imberg passt de bal in één keer door. Zambotti rent richting de bal. Zambotti schiet op doel. Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Mendivil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Syllas de bal. Syllas passt de bal zonder na te denken. Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg schiet op doel. Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Syllas onderschept slim de pass. Syllas passt de bal in één keer door. Imberg is nu in balbezit. Imberg haalt uit met een fantastische trap. Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 0:4

30e minuut.
Imberg rent richting de bal. Orsoni verovert de bal door een tackle van achteren. Mendivil verovert de bal door een tackle van achteren. Mendivil draait met de bal, schiet en ... Dreškić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 0:5

36e minuut.
Việt Hoàng kopt de bal weg. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vass passt de bal met de wreef. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mendivil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendivil passt de bal in één keer door. Syllas bereikt de bal nog maar net als eerste. Syllas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 0:6

44e minuut.
Machicado verovert de bal door een tackle van achteren. Machicado probeert naar een medespeler te passen. Mendivil speelt de bal door. Imberg rent richting de bal. Imberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Valkeajoki heeft problemen om de bal te vangen. Strøm is nu in balbezit. Zambotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zambotti krijgt een gele kaart. Strøm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waczków komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 74%, Olimar 26%.
Urunal FC - Olimar 0:6

46e minuut.
Imberg is nu in balbezit. Zambotti is nu in balbezit. Mendivil probeert naar een medespeler te passen. Imberg is nu in balbezit. Imberg haalt uit met een fantastische trap. Dreškić bokst de bal weg.

50e minuut.
Daar is Imberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendivil met een sublieme pass. Syllas is nu in balbezit. Syllas haalt uit met een fantastische trap. Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 0:7

56e minuut.
Purcaru geeft een hoge lob. Inworp. Mendivil met de inworp. Zambotti rent richting de bal. Zambotti draait met de bal, schiet en ... Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Einstein passt de bal in één keer door. Zinetti rent richting de bal. Zinetti geeft een hoge lob. Imberg is nu in balbezit. Imberg schiet op doel. Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mendivil neemt de hoekschop. Purcaru kopt de bal weg. Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Strøm de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass passt de bal zonder na te denken. Việt Hoàng speelt de bal door. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti haalt uit met een fantastische trap. Dreškić bokst de bal weg.

63e minuut.
Syllas kopt de bal weg. Klungelig pakt Orsoni de bal. Orsoni verovert de bal door een tackle van achteren. Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg schiet op doel. Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Zambotti verovert de bal door een tackle van achteren. Orsoni verovert de bal door een tackle van achteren. Orsoni geeft de bal voor. Imberg rent richting de bal. Imberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Syllas is nu in balbezit. Mendivil probeert naar een medespeler te passen. Purcaru is nu in balbezit. Zambotti verovert de bal door een tackle van achteren. Zambotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mendivil passt de bal in één keer door. Syllas bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg is nu in balbezit. Imberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 0:8

74e minuut.
Strøm is nu in balbezit. Zambotti onderschept slim de pass. Zambotti passt de bal in één keer door. Imberg rent richting de bal. Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 0:9

80e minuut.
Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein begaat een overtreding. Florian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Việt Hoàng met een snel genomen vrije trap. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ... Pallas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 1:9

82e minuut.
Dreškić trapt de bal weg van het doel. Machicado kopt de bal weg. Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 1:10

88e minuut.
Orsoni geeft een hoge lob. Valkeajoki is nu in balbezit. Waczków begaat een overtreding. Waczków krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Imberg speelt de bal door. Syllas is nu in balbezit. Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti rent richting de bal. Zambotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Olimar 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 71%, Olimar 29%.
Urunal FC - Olimar 1:11