Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB ATLETICO PEÑAROL Saint Charles FC
ahora si Tactiek Pep
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Eusebio is nu in balbezit. Oyarbide geeft een hoge lob. Eusebio speelt de bal door. Ciechanowski rent richting de bal. Ciechanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Saint Charles FC 0:1

3e minuut.
Pelayo trapt de bal weg. Payer kopt de bal weg. Daar is Gomez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bercea rent richting de bal. Bercea schiet op doel. Pelayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pelayo speelt de bal door. Talmazan is nu in balbezit. Ticuna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ticuna krijgt een gele kaart.

13e minuut.
passt de bal in één keer door. Harvan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harvan neemt de hoekschop. Talmazan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Harvan is nu in balbezit. Harvan geeft de bal voor. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan draait met de bal, schiet en ... Oyuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Saint Charles FC 1:1

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Isar de bal onder controle te krijgen. Eusebio kopt de bal weg. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechanowski is nu in balbezit. Ciechanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pelayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Talmazan is nu in balbezit. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan verovert de bal door een tackle van achteren. Talmazan draait met de bal, schiet en ... Oyuela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Saint Charles FC 2:1

29e minuut.
Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună geeft de bal voor. Féron probeert de bal met de borst te controleren. Harvan is nu in balbezit. Harvan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Payer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ticuna rent richting de bal. Ticuna geeft de bal voor. Bercea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pelayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ticuna rent richting de bal. Ticuna probeert naar een medespeler te passen. Rugamas met een sublieme pass. Ciechanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechanowski haalt uit met een fantastische trap. Pelayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

37e minuut.
Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski geeft de bal voor. Golik heeft problemen om de bal te vangen. Harvan is nu in balbezit. Harvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
passt de bal in één keer door. Harvan is nu in balbezit. Féron begaat een overtreding. Féron krijgt een gele kaart. Harvan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. komt bij de bal en schiet. Oyuela bokst de bal weg.

43e minuut.
Skłodowski met de inworp. Klungelig pakt Durandi de bal. Durandi geeft de bal voor. Talmazan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Saint Charles FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB ATLETICO PEÑAROL 53%, Saint Charles FC 47%.
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Saint Charles FC 3:1

50e minuut.
Klungelig pakt Harvan de bal. Harvan probeert naar een medespeler te passen. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan draait met de bal, schiet en ... Oyuela probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Saint Charles FC 4:1

54e minuut.
Klungelig pakt Payer de bal. Payer geeft een lange en hoge pass. Ciechanowski kopt de bal weg. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea draait met de bal, schiet en ... Pelayo bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Saint Charles FC 4:2

64e minuut.
Durandi onderschept slim de pass. Durandi geeft een hoge lob. Talmazan kopt de bal weg. Harvan is nu in balbezit. Harvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Harvan met een sublieme pass. Talmazan rent richting de bal. Talmazan passt de bal in één keer door. Harvan rent richting de bal. Harvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Payer is nu in balbezit. Payer geeft de bal voor. Isar rent richting de bal. Ciechanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechanowski draait met de bal, schiet en ... Pelayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Isar heeft problemen om de bal te vangen. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bercea rent richting de bal. Bercea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mătrăgună met een sublieme pass. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski met een sublieme pass. Talmazan rent richting de bal. Talmazan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
onderschept slim de pass. passt de bal met de wreef. Harvan probeert naar een medespeler te passen. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan schiet op doel. Oyuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
passt de bal met de wreef. Daar is Harvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvan passt de bal met de wreef. Talmazan rent richting de bal. Talmazan draait met de bal, schiet en ... Oyuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB ATLETICO PEÑAROL 43%, Saint Charles FC 57%.
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Saint Charles FC 4:2