Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yambo Kenia F.C Soca Fc
defensa Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Magliano speelt de bal door. Legnazzi rent richting de bal. Adamov verovert de bal door een tackle van achteren. Draszba is nu in balbezit. Draszba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Carmelo kopt de bal weg. Kalinić rent richting de bal. Marín onderschept slim de pass. Adamov is nu in balbezit. Adamov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Draszba met een snelle inworp. Adamov rent richting de bal. Adamov met een sublieme pass. Kalinić is nu in balbezit. Kalinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - Soca Fc 1:0

16e minuut.
Kalinić is nu in balbezit. Magliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinić is nu in balbezit. Kalinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - Soca Fc 2:0

19e minuut.
Draszba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă geeft de bal voor. Kalinić is nu in balbezit. Kalinić haalt uit met een fantastische trap. Lorenzo bokst de bal weg.

23e minuut.
Legnazzi is nu in balbezit. Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Riquelme geeft een hoge lob. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă geeft een lange en hoge pass. Paal!

24e minuut.
Kalinić passt de bal met de wreef. Carmelo rent richting de bal. Carmelo probeert naar een medespeler te passen. Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - Soca Fc 3:0

26e minuut.
Carmelo is nu in balbezit. Carmelo speelt de bal door. Draszba is nu in balbezit. Draszba speelt de bal door. Marín verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Savia is nu in balbezit. Savia passt de bal zonder na te denken. Vindel verovert de bal door een tackle van achteren. Bizera rent richting de bal. Bizera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Francescoli probeert de bal aan de voet te houden. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo passt de bal in één keer door. Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Draszba probeert naar een medespeler te passen. Adamov rent richting de bal. Adamov passt de bal in één keer door. Kalinić is nu in balbezit. Kalinić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rodrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodrigo passt de bal zonder na te denken. Adamov met een sublieme pass. Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - Soca Fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yambo Kenia F.C 28%, Soca Fc 72%.
Yambo Kenia F.C - Soca Fc 4:0

59e minuut.
Rodrigo met een sublieme pass. Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kalinić de bal. Kalinić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescoli rent richting de bal. Vindel rent richting de bal. Francescoli onderschept slim de pass. Francescoli draait met de bal, schiet en ... Vilinauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - Soca Fc 4:1

74e minuut.
Adamov probeert naar een medespeler te passen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă probeert naar een medespeler te passen. Kalinić rent richting de bal. Kalinić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - Soca Fc 5:1

76e minuut.
Draszba speelt de bal door. Adamov is nu in balbezit. Adamov geeft een lange en hoge pass. Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Draszba verovert de bal door een tackle van achteren. Draszba speelt de bal door. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić onderschept slim de pass. Kalinić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yambo Kenia F.C 26%, Soca Fc 74%.
Yambo Kenia F.C - Soca Fc 5:1