Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keepwalking87 Ajax Prado
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Viruez bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher onderschept slim de pass. Acher passt de bal zonder na te denken. Vacca rent richting de bal. Vacca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Acher rent richting de bal. Filomeno rent richting de bal. Acher probeert naar een medespeler te passen. Vacca is nu in balbezit. Vacca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ishizawa rent richting de bal. Savio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petit krijgt een gele kaart. Savio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Savio kan niet meer verder spelen. Da Silveira komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Filomeno rent richting de bal. Cansani verovert de bal door een tackle van achteren. De Souza is nu in balbezit. De Souza schiet op doel. Schmidt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
keepwalking87 - Ajax Prado 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keepwalking87 63%, Ajax Prado 37%.
keepwalking87 - Ajax Prado 0:1

48e minuut.
Inworp. Zumarán met de inworp. Klungelig pakt De Souza de bal. De Souza geeft een hoge lob. Dimitrio probeert de bal aan de voet te houden. Schmidt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
keepwalking87 - Ajax Prado 0:2

56e minuut.
Camargo geeft de bal voor. Vacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacca met een sublieme pass. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cansani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filomeno met een snelle inworp. Dimitrio kan de bal niet met de borst controleren. Dimitrio geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Larghero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vacca krijgt zijn hoofd ertegen. Da Rosa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
keepwalking87 - Ajax Prado 1:2

85e minuut.
Crossa kopt de bal weg. Bengoechea is nu in balbezit. Bengoechea met een sublieme pass. De Souza rent richting de bal. De Souza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keepwalking87 56%, Ajax Prado 44%.
keepwalking87 - Ajax Prado 1:2