Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salamaah Ajax Prado
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Francescoli geeft een hoge lob. Crossa heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tierno. Tierno krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías onderschept slim de pass. Met opzet legt De Souza zijn tegenspeler op de grond. Macías raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Macías kan niet meer verder spelen. Cantarelli komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Daar is Crossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crossa passt de bal in één keer door. Bengoechea is nu in balbezit. Bengoechea schiet op doel. Macchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Savio bereikt de bal nog maar net als eerste. Agarbado is nu in balbezit. Savio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savio krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Savio is nu in balbezit. Tierno is nu in balbezit. Tierno speelt de bal door. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Salamaah - Ajax Prado 1:0

42e minuut.
Tierno is nu in balbezit. Tierno probeert naar een medespeler te passen. Da Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Solís probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Stella met de inworp. Giani is nu in balbezit. Giani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salamaah 51%, Ajax Prado 49%.
Salamaah - Ajax Prado 1:0

51e minuut.
Agarbado geeft een hoge lob. Tierno is nu in balbezit. Tierno passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De Souza is nu in balbezit. Gularte onderschept slim de pass. Gularte geeft een hoge lob. Tierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Crossa rent richting de bal. Tierno onderschept slim de pass. Tierno met een sublieme pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Larghero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salamaah 51%, Ajax Prado 49%.
Salamaah - Ajax Prado 1:0