Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejo Truco FC Akgwiz
Normal Tactiek Snorow
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 42
weak Schieten solid
hopeless Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Quintero is nu in balbezit. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh met een sublieme pass. Jándula is nu in balbezit. Jándula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cardenal is nu in balbezit. Cardenal passt de bal met de wreef. Decebal met een sublieme pass. Mare is nu in balbezit. Mare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dorn probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cebolinha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mare maakt een snoekduik en kopt de bal. Abalde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:1

11e minuut.
Quintero heeft problemen om de bal te vangen. Cardenal is nu in balbezit. Cardenal met een sublieme pass. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare schiet op doel. Abalde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Piendibene rent richting de bal. Walsh verovert de bal door een tackle van achteren. Walsh speelt de bal door. Filip is nu in balbezit. Filip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Walsh rent richting de bal. Walsh passt de bal in één keer door. Filip rent richting de bal. Filip haalt uit met een fantastische trap. Abalde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:2

25e minuut.
Filip rent richting de bal. Filip haalt uit met een fantastische trap. Icart geeft een hoge lob. Šchlehr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filip maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:3

27e minuut.
Filip heeft problemen om de bal te vangen. Piendibene bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mare de bal. Mare draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abalde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filip rent richting de bal. Filip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:4

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Abalde niet meer kan verder spelen. Ferreyra komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Dorn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cebolinha met de inworp. Filip is nu in balbezit. Filip schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:5

32e minuut.
Daar is Filip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilarte onderschept slim de pass. Guilarte met een sublieme pass. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:6

34e minuut.
Hoydonckx verovert de bal door een tackle van achteren. Hoydonckx passt de bal met de wreef. Filip is nu in balbezit. Mare rent richting de bal. Mare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ferreyra trapt de bal weg van het doel. Walsh rent richting de bal. Walsh passt de bal met de wreef. Filip is nu in balbezit. Filip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Icart speelt de bal door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal geeft een hoge lob. Walsh controleert de bal met de borst. Walsh speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Walsh met een sublieme pass. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare passt de bal zonder na te denken. Daar is Filip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Costela speelt de bal door. Klungelig pakt Cebolinha de bal. Cebolinha speelt de bal door. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Quintero is nu in balbezit. Decebal onderschept slim de pass. Decebal probeert naar een medespeler te passen. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip schiet op doel. Ferreyra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Truco FC 88%, Akgwiz 12%.
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:7

46e minuut.
Mérő komt het veld opgelopen. van Egmond komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare is nu in balbezit. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filip de bal. Filip haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:8

49e minuut.
Walsh probeert naar een medespeler te passen. Decebal heeft problemen om de bal te vangen. Decebal geeft een lange en hoge pass. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:9

50e minuut.
Hoydonckx geeft een hoge lob. Guilarte kopt de bal weg. Piendibene kan de bal niet met de borst controleren. Šchlehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šchlehr geeft een hoge lob. Ferreyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Piendibene heeft problemen om de bal te vangen. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh met een sublieme pass. Filip is nu in balbezit. Filip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:10

60e minuut.
Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda geeft een lange en hoge pass. Mare rent richting de bal. Mare speelt de bal door. Ferreyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:11

68e minuut.
Mérő met een sublieme pass. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha geeft de bal voor. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hoydonckx met een sublieme pass. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Mare rent richting de bal. Mare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:12

72e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal passt de bal zonder na te denken. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare rent richting de bal. Mare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:13

80e minuut.
Hoydonckx geeft de bal voor. Mare is nu in balbezit. Mare passt de bal met de wreef. Filip is nu in balbezit. Filip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:14

87e minuut.
Walsh heeft problemen om de bal te vangen. Decebal probeert naar een medespeler te passen. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Mare is nu in balbezit. Mare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Truco FC 78%, Akgwiz 22%.
Viejo Truco FC - Akgwiz 0:15