Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tortosa F.c. manya
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Antoriano met een sublieme pass. Velasco is nu in balbezit. Velasco passt de bal zonder na te denken. Morena rent richting de bal. Morena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortosa F.c. - manya 1:0

7e minuut.
Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Bentos speelt de bal door. Morena is nu in balbezit. Morena haalt uit met een fantastische trap. Giambruno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortosa F.c. - manya 2:0

19e minuut.
Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recoba rent richting de bal. Velasco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velasco krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Genta geeft de bal voor. Antoriano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Melo de bal onder controle te krijgen. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Faccio verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco onderschept slim de pass. Morena is nu in balbezit. Morena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortosa F.c. 39%, manya 61%.
Tortosa F.c. - manya 2:0

57e minuut.
Melo speelt de bal door. Recoba is nu in balbezit. Velasco maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Velasco naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Trasante de bal onder controle te krijgen. Trasante met een sublieme pass. Pretto is nu in balbezit. Irazoqui rent richting de bal. Irazoqui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Recoba met een snelle inworp. Trasante is nu in balbezit. Genta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trasante onderschept slim de pass. Trasante geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Chuquimia rent richting de bal. Irazoqui onderschept slim de pass. Irazoqui probeert naar een medespeler te passen. Pretto rent richting de bal. Pretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortosa F.c. - manya 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortosa F.c. 35%, manya 65%.
Tortosa F.c. - manya 2:1