Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franco Cannabiense Tortosa F.c.
todos atras Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Boffin passt de bal zonder na te denken. Napp met een sublieme pass. Daar is Roberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morena rent richting de bal. Morena haalt uit met een fantastische trap. Kolberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Napp met een sublieme pass. Modernell bereikt de bal nog maar net als eerste. Berini geeft een lange en hoge pass. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Genta rent richting de bal. Boffin verovert de bal door een tackle van achteren. Zunino rent richting de bal. Boffin verovert de bal door een tackle van achteren. Boffin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kolberg met een sublieme pass. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowski onderschept slim de pass. Kitowski haalt uit met een fantastische trap. Ricci probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 73%, Tortosa F.c. 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franco Cannabiense - Tortosa F.c. 0:0

64e minuut.
Hasenbichler rent richting de bal. Hasenbichler probeert naar een medespeler te passen. Velasco speelt de bal door. Morena rent richting de bal. Morena draait met de bal, schiet en ... Kolberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Tortosa F.c. 0:1

65e minuut.
Morena verovert de bal door een tackle van achteren. Kitowski rent richting de bal. Zunino is nu in balbezit. Kitowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kitowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Barrancos heeft problemen om de bal te vangen. Yazauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franco Cannabiense - Tortosa F.c. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 75%, Tortosa F.c. 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franco Cannabiense - Tortosa F.c. 1:1