Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión de San Gil Cerrito Grande FC
Sin chances Tactiek 442
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 22.4
very good Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Schoen met de inworp. Franczyk is nu in balbezit. Céspedes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Franczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Franczyk kan niet meer verder spelen. Unanue komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Unanue rent richting de bal. Unanue passt de bal in één keer door. Céspedes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro schiet op doel. Húlka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Aruhuata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanue is nu in balbezit. Céspedes onderschept slim de pass. Céspedes speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fierro heeft problemen om de bal te vangen. Aruhuata rent richting de bal. Aruhuata passt de bal met de wreef. Gugusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gugusiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ibele rent richting de bal. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes probeert naar een medespeler te passen. Gugusiewicz is nu in balbezit. Gugusiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Miraballes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibele is nu in balbezit. Ibele passt de bal in één keer door. Gugusiewicz is nu in balbezit. Gugusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gugusiewicz passt de bal met de wreef. Aruhuata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruhuata passt de bal met de wreef. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele schiet op doel. Báez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kaelbel geeft een lange en hoge pass. Zapata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barni probeert naar een medespeler te passen. Ibele is nu in balbezit. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Unanue kopt de bal weg. Gugusiewicz is nu in balbezit. Gugusiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Ibele de bal. Ibele haalt uit met een fantastische trap. Báez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aruhuata krijgt zijn hoofd ertegen. Báez bokst de bal weg. Ibele rent richting de bal. Ibele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Gil - Cerrito Grande FC 1:0

36e minuut.
Barni is nu in balbezit. Barni geeft een hoge lob. Pachi heeft problemen om de bal te vangen. Ibele rent richting de bal. Ibele haalt uit met een fantastische trap. Báez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Aruhuata met een sublieme pass. Gugusiewicz rent richting de bal. Gugusiewicz passt de bal zonder na te denken. Ibele is nu in balbezit. Ibele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Schoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schoen geeft een hoge lob. Pachi heeft problemen om de bal te vangen. Gugusiewicz is nu in balbezit. Gugusiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Gil 37%, Cerrito Grande FC 63%.
Unión de San Gil - Cerrito Grande FC 1:0

47e minuut.
Arrázola geeft de bal voor. Inworp. Barni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unanue is nu in balbezit. Unanue schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Schoen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bressaglia rent richting de bal. Bressaglia passt de bal zonder na te denken. Aruhuata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruhuata geeft de bal voor. Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Gil - Cerrito Grande FC 2:0

55e minuut.
Fierro onderschept slim de pass. Bressaglia onderschept slim de pass. Bressaglia probeert naar een medespeler te passen. Gugusiewicz is nu in balbezit. Gugusiewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Pachi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schoen zal de hoekschop nemen. Aruhuata is nu in balbezit. Aruhuata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gugusiewicz rent richting de bal. Gugusiewicz draait met de bal, schiet en ... Báez bokst de bal weg.

65e minuut.
Gugusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gugusiewicz passt de bal zonder na te denken. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele draait met de bal, schiet en ... Báez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Gil - Cerrito Grande FC 3:0

75e minuut.
Gugusiewicz onderschept slim de pass. Gugusiewicz passt de bal zonder na te denken. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponce komt het veld opgelopen. Timko komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gugusiewicz geeft een lange en hoge pass. Ibele rent richting de bal. Ibele passt de bal zonder na te denken. Gugusiewicz rent richting de bal. Gugusiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Gil - Cerrito Grande FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Gil 25%, Cerrito Grande FC 75%.
Unión de San Gil - Cerrito Grande FC 4:0