Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franco Cannabiense Crandogs
todos atras Tactiek 442
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Cazot rent richting de bal. Baspineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baspineiro speelt de bal door. Peláez rent richting de bal. Peláez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Welker passt de bal in één keer door. Firpo rent richting de bal. Roberti is nu in balbezit. Firpo verovert de bal door een tackle van achteren. Firpo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Kolberg speelt de bal door. Siñani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Leśniczy de bal onder controle te krijgen. Bovino rent richting de bal. Bovino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Firpo geeft een lange en hoge pass. Modernell rent richting de bal. Modernell met een sublieme pass. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds haalt uit met een fantastische trap. Somma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 76%, Crandogs 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franco Cannabiense - Crandogs 0:0

50e minuut.
Baspineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Welker is nu in balbezit. Baspineiro begaat een overtreding. Welker roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Welker kan niet meer verder spelen. Perner komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Scyzoryk rent richting de bal. Scyzoryk geeft een lange en hoge pass. Daar is Siñani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modernell rent richting de bal. Modernell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kocięba kopt de bal weg. Daar is Perner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roberti rent richting de bal. Rottondo rent richting de bal. Rottondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peinado komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Cazot passt de bal in één keer door. Perner is nu in balbezit. Perner passt de bal in één keer door. Muslera rent richting de bal. Muslera geeft de bal voor. Kolberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 70%, Crandogs 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franco Cannabiense - Crandogs 0:0