Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MN FC Shadow Puppets
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Elduayen geeft de bal voor. Berriolo is nu in balbezit. Berriolo passt de bal zonder na te denken. Pellegrín rent richting de bal. Pellegrín draait met de bal, schiet en ... Bernardi bokst de bal weg.

10e minuut.
Vassallo geeft de bal voor. Veiga kopt de bal weg. Daar is Balcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matosas rent richting de bal. Matosas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Balcázar passt de bal zonder na te denken. Possamai is nu in balbezit. Recarte verovert de bal door een tackle van achteren. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cammarano verovert de bal door een tackle van achteren. Soljancik is nu in balbezit. Soljancik speelt de bal door. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Soljancik speelt de bal door. Masnik rent richting de bal. Veiga onderschept slim de pass. Veiga haalt uit met een fantastische trap. Amarillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MN FC - Shadow Puppets 1:0

18e minuut.
Balcázar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Junta komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Cuéllar speelt de bal door. Cammarano is nu in balbezit. Cammarano speelt de bal door. Soljancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Soljancik geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MN FC - Shadow Puppets 2:0

33e minuut.
Loureiro is nu in balbezit. Soljancik is nu in balbezit. Soljancik met een sublieme pass. Veiga is nu in balbezit. Veiga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli geeft een lange en hoge pass. Masnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MN FC 41%, Shadow Puppets 59%.
MN FC - Shadow Puppets 2:0

50e minuut.
Cuéllar passt de bal met de wreef. Matosas rent richting de bal. Elduayen onderschept slim de pass. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fachola geeft een hoge lob. Inworp. Salomón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellegrín heeft problemen om de bal te vangen. Pellegrín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Masnik rent richting de bal. Cuéllar onderschept slim de pass. Cuéllar probeert naar een medespeler te passen. Veiga is nu in balbezit. Veiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Soljancik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Masnik de bal. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel. Amarillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Recarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garracino bereikt de bal nog maar net als eerste. Garracino geeft een hoge lob. Matosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matosas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MN FC 37%, Shadow Puppets 63%.
MN FC - Shadow Puppets 2:0