Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rikary Greensocks
Normal Tactiek ultima
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Aelbrechts probeert naar een medespeler te passen. Monteagudo met een sublieme pass. Tarallo is nu in balbezit. Tarallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cienciała onderschept slim de pass. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pepe de bal. Corena bereikt de bal nog maar net als eerste. Corena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rikary - Greensocks 0:1

14e minuut.
Scolari is nu in balbezit. Sagron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scolari raakt geblesseerd tijdens het duel. Rioja met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rakowski de bal. Garza bereikt de bal nog maar net als eerste. Garza draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rakowski rent richting de bal. Rakowski geeft een hoge lob. Monteagudo kopt de bal weg. Tarallo probeert de bal met de borst te controleren. Tarallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kitek probeert naar een medespeler te passen. Mikita is nu in balbezit. Mikita met een sublieme pass. Corena is nu in balbezit. Corena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rikary - Greensocks 0:2

29e minuut.
Reinoso trapt de bal weg van het doel. Kitek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rioja de bal. Sagron rent richting de bal. Sagron passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Guidone probeert naar een medespeler te passen. Corena rent richting de bal. Corena passt de bal zonder na te denken. Mikita rent richting de bal. Mikita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tuchewicz speelt de bal door. Guidone rent richting de bal. Guidone passt de bal met de wreef. Corena rent richting de bal. Corena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kitek passt de bal in één keer door. Pepe is nu in balbezit. Mikita onderschept slim de pass. Sagron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rikary - Greensocks 0:3

41e minuut.
Reinoso trapt de bal weg. Kitek kopt de bal weg. Scolari speelt de bal door. Corena rent richting de bal. Corena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rakowski met een snelle inworp. Kitek met een sublieme pass. Sagron rent richting de bal. Sagron met een sublieme pass. Corena heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rikary 64%, Greensocks 36%.
Rikary - Greensocks 0:3

56e minuut.
Daar is Mikita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepe is nu in balbezit. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. Mikita draait met de bal, schiet en ... Reinoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tuchewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sagron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagron met een sublieme pass. Corena rent richting de bal. Corena haalt uit met een fantastische trap. Reinoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Guidone met een sublieme pass. Pepe probeert de bal aan de voet te houden. Sagron is nu in balbezit. Sagron geeft de bal voor. Oyarbide heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rikary - Greensocks 0:4

77e minuut.
Reinoso met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kitek met de inworp. Tuchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuchewicz geeft de bal voor. Reinoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Tuchewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sagron de bal. Sagron met een sublieme pass. Corena rent richting de bal. Corena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tuchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuchewicz passt de bal zonder na te denken. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. Mikita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rikary 65%, Greensocks 35%.
Rikary - Greensocks 0:4