Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danu f.c C.N.de F
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Siñani is nu in balbezit. Olarreaga onderschept slim de pass. Benia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarreaga is nu in balbezit. Olarreaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Falcón geeft een lange en hoge pass. Pinto rent richting de bal. Legnazzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Legnazzi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Legnazzi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pinto raakt geblesseerd tijdens het duel. Berrios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... Costela bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cabrerizo passt de bal in één keer door. Siñani heeft problemen om de bal te vangen. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danu f.c - C.N.de F 1:0

39e minuut.
Olarreaga rent richting de bal. Siñani is nu in balbezit. Olarreaga is nu in balbezit. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Olarreaga is nu in balbezit. Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Olarreaga zijn tegenspeler op de grond. Olarreaga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danu f.c 52%, C.N.de F 48%.
Danu f.c - C.N.de F 1:0

85e minuut.
Benia geeft een hoge lob. Felípez bereikt de bal nog maar net als eerste. Felípez speelt de bal door. Di Landro rent richting de bal. Di Landro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danu f.c 57%, C.N.de F 43%.
Danu f.c - C.N.de F 1:0