Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podrida F.C. club atlético libertad
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 20.8
adequate Schieten average
poor Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Jauhia is nu in balbezit. Jauhia passt de bal met de wreef. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega met een sublieme pass. Jauhia met een sublieme pass. Altamirano rent richting de bal. Altamirano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Altamirano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Santo. Altamirano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jauhia met een snel genomen vrije trap. Altamirano heeft problemen om de bal te vangen. Paniagua is nu in balbezit. Dieste onderschept slim de pass. Dieste draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Maríusson speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal met de wreef. Daar is Dieste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Albín geeft de bal voor. Brachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson maakt een afschuwelijke overtreding. Maríusson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Paniagua rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Ortega speelt de bal door. Klungelig pakt Altamirano de bal. Altamirano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - club atlético libertad 1:0

38e minuut.
Mina probeert naar een medespeler te passen. Brachi heeft problemen om de bal te vangen. Altamirano onderschept slim de pass. Dieste is nu in balbezit. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Terevinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Santo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - club atlético libertad 2:0

42e minuut.
Dieste rent richting de bal. Laborda geeft de bal voor. Raffo probeert naar een medespeler te passen. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podrida F.C. 43%, club atlético libertad 57%.
Podrida F.C. - club atlético libertad 2:0

51e minuut.
Consani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pastor met een snelle inworp. Jauhia rent richting de bal. Jauhia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jauhia geeft een hoge lob. Dieste maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Di Santo de bal. Dieste rent richting de bal. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Terevinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Konieczny rent richting de bal. Konieczny met een sublieme pass. Jauhia probeert naar een medespeler te passen. Dieste heeft problemen om de bal te vangen. Dieste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Brachi passt de bal met de wreef. Jauhia rent richting de bal. Jauhia passt de bal in één keer door. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Borhardt controleert de bal met de borst. Borhardt met een sublieme pass. Di Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Di Santo rent richting de bal. Di Santo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borhardt met een snelle inworp. Dieste geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt De Meza de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - club atlético libertad 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podrida F.C. 25%, club atlético libertad 75%.
Podrida F.C. - club atlético libertad 3:0