Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danu f.c Rikary
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Tarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen is nu in balbezit. Lugano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen onderschept slim de pass. Alen schiet op doel. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Catari speelt de bal door. Tarallo heeft problemen om de bal te vangen. Laborde rent richting de bal. Tarallo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Iglesias trapt de bal weg van het doel. Scolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scolari passt de bal in één keer door. Tarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Scolari verovert de bal door een tackle van achteren. Scolari speelt de bal door. Lugano rent richting de bal. Alen onderschept slim de pass. Alen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Abascal passt de bal in één keer door. Rioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto maakt een afschuwelijke overtreding. Pinto krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Falcón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mautone met een snelle inworp. Alen is nu in balbezit. Alen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danu f.c - Rikary 0:1

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Mautone de bal onder controle te krijgen. Mautone geeft een lange en hoge pass. Puentes heeft problemen om de bal te vangen. Tarallo rent richting de bal. Tarallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danu f.c - Rikary 0:2

38e minuut.
Scolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scolari geeft de bal voor. Puentes kopt de bal weg. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danu f.c 62%, Rikary 38%.
Danu f.c - Rikary 0:2

48e minuut.
Genta met een snelle inworp. Catari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alen. Alen krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Puentes met de inworp. Caratte is nu in balbezit. Caratte speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Catari rent richting de bal. Catari geeft een hoge lob. Genta kopt de bal weg. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Scolari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pepe de bal. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Bobadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danu f.c - Rikary 1:2

73e minuut.
Monteagudo geeft de bal voor. Inworp. Falcón met de inworp. Genta is nu in balbezit. Genta geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danu f.c - Rikary 2:2

77e minuut.
Monteagudo rent richting de bal. Monteagudo geeft de bal voor. Velarde is nu in balbezit. Lugano rent richting de bal. Lugano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Scolari probeert naar een medespeler te passen. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen passt de bal met de wreef. Tarallo is nu in balbezit. Tarallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danu f.c - Rikary 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danu f.c 42%, Rikary 58%.
Danu f.c - Rikary 2:3