Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones FC 2005 jacramr
emiratosFINAL Tactiek jac1
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 36.9
formidable Schieten average
very good Passen average
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Toma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tabares de bal. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta schiet op doel. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Caraballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta onderschept slim de pass. Rašeta speelt de bal door. Toma rent richting de bal. Toma draait met de bal, schiet en ... Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toma is nu in balbezit. Toma schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Tabares rent richting de bal. Toma onderschept slim de pass. Toma probeert naar een medespeler te passen. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Toro passt de bal met de wreef. Toma heeft problemen om de bal te vangen. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma onderschept slim de pass. Toma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Anuszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Toro speelt de bal door. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 1:0

22e minuut.
Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Toro probeert naar een medespeler te passen. Toma is nu in balbezit. Toma draait met de bal, schiet en ... Barreto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 2:0

28e minuut.
Klingberg speelt de bal door. Klungelig pakt Toro de bal. Toro speelt de bal door. Toma rent richting de bal. Toma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 3:0

30e minuut.
Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Toma de bal. Toma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 4:0

35e minuut.
Barreto met een harde bal richting middenveld. Laportosa kan de bal niet met de borst controleren. Laportosa speelt de bal door. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Anuszkiewicz met een sublieme pass. Klingberg rent richting de bal. Klingberg probeert naar een medespeler te passen. Rašeta rent richting de bal. Rašeta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toma rent richting de bal. Toma draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 5:0

43e minuut.
Anuszkiewicz rent richting de bal. Anuszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Laportosa met een sublieme pass. Toma rent richting de bal. Toma schiet op doel. Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 22%, jacramr 78%.
Tiburones FC 2005 - jacramr 5:0

46e minuut.
Grøndalen komt het veld opgelopen. Zečević komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Caraballo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rašeta met een snelle inworp. Toro geeft de bal voor. Toma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klingberg geeft de bal voor. Toma rent richting de bal. Toma passt de bal met de wreef. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toma is nu in balbezit. Toma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski passt de bal met de wreef. Laportosa met een sublieme pass. Daar is Toma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vanderelst passt de bal zonder na te denken. Pap verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević probeert naar een medespeler te passen. Rašeta rent richting de bal. Rašeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kullman kopt de bal weg. Laportosa probeert de bal met de borst te controleren. Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Toma heeft problemen om de bal te vangen. Toma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 6:0

74e minuut.
Vanderelst kopt de bal weg. Toma rent richting de bal. Takeshi begaat een overtreding. Takeshi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Takeshi probeert de bal aan de voet te houden. Toro onderschept slim de pass. Toro met een sublieme pass. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Toma rent richting de bal. Kullman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toma raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Toma neemt zijn aanloop. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 7:0

83e minuut.
Toro geeft de bal voor. Toma is nu in balbezit. Klingberg is nu in balbezit. Klingberg haalt uit met een fantastische trap. Barreto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 8:0

87e minuut.
Laportosa onderschept slim de pass. Laportosa geeft een hoge lob. Ulloa kopt de bal weg. Klingberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingberg draait met de bal, schiet en ... Barreto bokst de bal weg. Kullman rent richting de bal. Toma verovert de bal door een tackle van achteren. Toma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 9:0

89e minuut.
Klingberg passt de bal zonder na te denken. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta passt de bal met de wreef. Toma is nu in balbezit. Toma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - jacramr 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 23%, jacramr 77%.
Tiburones FC 2005 - jacramr 10:0