Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijaos F.C. Cougars_FC
424 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Albán rent richting de bal. Albán passt de bal met de wreef. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rodas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Infante bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaos F.C. - Cougars_FC 0:1

22e minuut.
Inworp. Molano met de inworp. Daar is Campaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero schiet op doel. Infante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ospina de bal. Infante bokst de bal weg.

24e minuut.
Campaz is nu in balbezit. Campaz passt de bal zonder na te denken. Yara bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaos F.C. 61%, Cougars_FC 39%.
Pijaos F.C. - Cougars_FC 0:1

46e minuut.
Ospina is nu in balbezit. Narváez onderschept slim de pass. Yara rent richting de bal. Narváez rent richting de bal. Narváez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Narváez passt de bal zonder na te denken. Anchico rent richting de bal. Flores rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anchico geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Otálora is nu in balbezit. Otálora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Arizala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaos F.C. - Cougars_FC 0:2

60e minuut.
Klungelig pakt Albán de bal. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albán. Albán krijgt een gele kaart. Narváez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Narváez kan niet meer verder spelen. Agredo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez geeft de bal voor. Yara is nu in balbezit. Yara schiet op doel. Pinilla bokst de bal weg.

67e minuut.
Agredo passt de bal in één keer door. Yara heeft problemen om de bal te vangen. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Agredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agredo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco begaat een overtreding. Guerrero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Albán verovert de bal door een tackle van achteren. Albán met een sublieme pass. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero schiet op doel. Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaos F.C. 41%, Cougars_FC 59%.
Pijaos F.C. - Cougars_FC 0:2