Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA POBREZAAA Atletico Nacionall
433 Tactiek 451
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Quiñónez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Modesto krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto met een sublieme pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Natouri rent richting de bal. Natouri passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Modesto speelt de bal door. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor passt de bal zonder na te denken. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto rent richting de bal. Puerta begaat een overtreding. Puerta krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Modesto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mondragón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buriticá kopt de bal weg. Franco speelt de bal door. Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Ríos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alfonso rent richting de bal. Modesto onderschept slim de pass. Modesto probeert naar een medespeler te passen. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
de la Pava kan de bal niet met de borst controleren. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso rent richting de bal. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - Atletico Nacionall 1:0

39e minuut.
de la Pava geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amézquita met een snelle inworp. Barrera rent richting de bal. Barrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mondragón passt de bal zonder na te denken. Amézquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri begaat een overtreding. Natouri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA POBREZAAA 44%, Atletico Nacionall 56%.
LA POBREZAAA - Atletico Nacionall 1:0

64e minuut.
Barrera draait met de bal, schiet en ... Corredor is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Parada ... Strafschop! Parada krijgt een gele kaart. Corredor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arévalo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - Atletico Nacionall 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA POBREZAAA 42%, Atletico Nacionall 58%.
LA POBREZAAA - Atletico Nacionall 2:0