Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EFRAINSITO ????‍???? LA POBREZAAA
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 24.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Urrutia passt de bal met de wreef. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante passt de bal in één keer door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Solarte geeft een hoge lob. Inworp. Mondragón met een snelle inworp. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Talero speelt de bal door. Corredor rent richting de bal. Urrutia is nu in balbezit. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Amara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EFRAINSITO ????‍???? - LA POBREZAAA 0:1

22e minuut.
Huertas kopt de bal weg. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas is nu in balbezit. Corredor verovert de bal door een tackle van achteren. Corredor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Huertas rent richting de bal. Huertas probeert naar een medespeler te passen. Coral Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid rent richting de bal. Cadavid schiet op doel. Monroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cadavid haalt uit met een fantastische trap. Gordillo kopt de bal weg. Cadavid is nu in balbezit. Coral Rosero is nu in balbezit. Coral Rosero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Urrutia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EFRAINSITO ????‍???? 51%, LA POBREZAAA 49%.
EFRAINSITO ????‍???? - LA POBREZAAA 0:1

49e minuut.
Huertas probeert naar een medespeler te passen. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral Rosero verovert de bal door een tackle van achteren. Cadavid rent richting de bal. Cadavid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero rent richting de bal. Talero met een sublieme pass. Lleras is nu in balbezit. Lleras geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coral Rosero kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EFRAINSITO ????‍???? - LA POBREZAAA 1:1

52e minuut.
Talero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rey komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Huertas heeft problemen om de bal te vangen. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas maakt een afschuwelijke overtreding. Barrera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Huertas geeft een lange en hoge pass. Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordillo passt de bal zonder na te denken. Lleras is nu in balbezit. Lleras haalt uit met een fantastische trap. Monroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rey rent richting de bal. Jurado verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado speelt de bal door. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio haalt uit met een fantastische trap. Amara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Huertas controleert de bal met de borst. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas begaat een overtreding. Huertas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Huertas met een sublieme pass. Coral Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo rent richting de bal. Coral Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral Rosero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EFRAINSITO ????‍???? 34%, LA POBREZAAA 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EFRAINSITO ????‍???? - LA POBREZAAA 1:1