Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dawidhs Heimirichs Atletico Nacionall
6?? Tactiek 451
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Quesada passt de bal met de wreef. Yépez Parada heeft problemen om de bal te vangen. Yépez Parada passt de bal met de wreef. Numpaque is nu in balbezit. Numpaque schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Parada rent richting de bal. Yépez Parada verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morantes zal de hoekschop nemen. Yépez Parada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawidhs Heimirichs 44%, Atletico Nacionall 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dawidhs Heimirichs - Atletico Nacionall 0:0

50e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana probeert naar een medespeler te passen. Quesada speelt de bal door. Numpaque rent richting de bal. Numpaque schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estupiñán met de inworp. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada geeft een hoge lob. Yépez Parada rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri met een sublieme pass. Numpaque is nu in balbezit. Numpaque haalt uit met een fantastische trap. Zuluaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawidhs Heimirichs - Atletico Nacionall 1:0

84e minuut.
Morantes met de inworp. Klungelig pakt Yépez Parada de bal. Sofiane onderschept slim de pass. Sofiane speelt de bal door. Quesada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Morantes verovert de bal door een tackle van achteren. Morantes geeft de bal voor. de la Pava kopt de bal weg. Estupiñán bereikt de bal nog maar net als eerste. Estupiñán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawidhs Heimirichs 34%, Atletico Nacionall 66%.
Dawidhs Heimirichs - Atletico Nacionall 1:0