Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Deibys FPC R. DE MADRID
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cano. Cano krijgt een gele kaart. Hoyos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodas wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - R. DE MADRID 1:0

18e minuut.
Orozco kopt de bal weg. Cano rent richting de bal. Cano speelt de bal door. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chaparro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes rent richting de bal. Chaparro is nu in balbezit. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fajardo passt de bal zonder na te denken. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos draait met de bal, schiet en ... Tascón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - R. DE MADRID 2:0

36e minuut.
Cano rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hoyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoyos draait met de bal, schiet en ... Vizcaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - R. DE MADRID 3:0

39e minuut.
Artunduaga met een snelle inworp. Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel. Vizcaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - R. DE MADRID 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 43%, R. DE MADRID 57%.
San Deibys FPC - R. DE MADRID 4:0

55e minuut.
Numpaque verovert de bal door een tackle van achteren. Rodas speelt de bal door. Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Vizcaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een lange en hoge pass. Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holguín. Delgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piñeros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - R. DE MADRID 5:0

78e minuut.
Numpaque probeert naar een medespeler te passen. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos passt de bal zonder na te denken. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chaparro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas onderschept slim de pass. Rodas met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - R. DE MADRID 6:0

90e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Junco probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holmes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vizcaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - R. DE MADRID 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 47%, R. DE MADRID 53%.
San Deibys FPC - R. DE MADRID 7:0