Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dulwich Hamlet FC Sucursal
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Gil de bal. Gil met een sublieme pass. Arroyave probeert naar een medespeler te passen. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. Lozada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Robles onderschept slim de pass. Robles speelt de bal door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Oliveros passt de bal met de wreef. Mejía Vélez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matallana. Matallana krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mejía Vélez raakt geblesseerd tijdens het duel. Meza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Páez rent richting de bal. Oyola is nu in balbezit. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 0:1

31e minuut.
Robles geeft de bal voor. Pupo heeft problemen om de bal te vangen. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Rolón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 0:2

39e minuut.
Novoa rent richting de bal. Novoa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cañón de bal. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Rolón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 0:3

42e minuut.
Robles is nu in balbezit. Matallana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robles raakt geblesseerd tijdens het duel. Robles zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dulwich Hamlet FC 57%, Sucursal 43%.
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 0:3

47e minuut.
Anzola speelt de bal door. Ahumada rent richting de bal. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gil met een sublieme pass. Sanabria is nu in balbezit. Oyola met een sublieme pass. Klungelig pakt Ahumada de bal. Ahumada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Ahumada passt de bal zonder na te denken. Sanabria rent richting de bal. Sanabria draait met de bal, schiet en ... Lozada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 1:3

64e minuut.
Inworp. Novoa met een snelle inworp. Gacha probeert naar een medespeler te passen. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ... Rolón bokst de bal weg.

69e minuut.
Mejía Vélez met een snelle inworp. Cardona Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliveros. Oliveros krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Páez probeert naar een medespeler te passen. Sanabria rent richting de bal. Sanabria speelt de bal door. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dulwich Hamlet FC 51%, Sucursal 49%.
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 1:3