Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Fierro City cuchukas
Normal Tactiek Julio 3
33% Balbezit 67%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 42.7
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


15e minuut.
Alhaus passt de bal in één keer door. Monachos speelt de bal door. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soresina rent richting de bal. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Soresina probeert de bal aan de voet te houden. Velázquez geeft de bal voor. Daza heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve rent richting de bal. Monsalve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Martelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Galván is nu in balbezit. Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Carpintero is nu in balbezit. Velázquez onderschept slim de pass. Velázquez geeft een hoge lob. Soresina is nu in balbezit. Soresina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Fierro City - cuchukas 0:1

32e minuut.
Sierra kopt de bal weg. Monachos is nu in balbezit. Monachos geeft een lange en hoge pass. Soresina is nu in balbezit. Soresina haalt uit met een fantastische trap. Bayona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Fierro City - cuchukas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Fierro City 77%, cuchukas 23%.
San Fierro City - cuchukas 0:2

47e minuut.
Guttmann met een sublieme pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Soresina rent richting de bal. Soresina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Alhaus rent richting de bal. Alhaus passt de bal met de wreef. Monachos geeft een lange en hoge pass. Soresina probeert de bal met de borst te controleren. Soresina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Galván kopt de bal weg. Arsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis probeert naar een medespeler te passen. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Fierro City - cuchukas 0:3

59e minuut.
Antunez met een sublieme pass. Monachos heeft problemen om de bal te vangen. Monachos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soresina de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Bayona is nu in balbezit. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Soresina is nu in balbezit. Soresina schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Velázquez passt de bal zonder na te denken. Arsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis speelt de bal door. Soresina rent richting de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Fierro City - cuchukas 0:4

85e minuut.
Guttmann geeft een hoge lob. Sandoval is nu in balbezit. Soresina rent richting de bal. Soresina schiet op doel. Barrios probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina schiet op doel. Bayona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Fierro City - cuchukas 0:5

87e minuut.
Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve speelt de bal door. Soresina is nu in balbezit. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Fierro City - cuchukas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Fierro City 83%, cuchukas 17%.
San Fierro City - cuchukas 0:6