Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 01:24
  • Competitiewedstrijd: Primera C.06
  • Stadion: Dream theater
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13894
RMSUAR Osos Salvajes
New Formation Tactiek ruuuu
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
43.2 gemiddelde waardering 48
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen good


12e minuut.
Klungelig pakt Gamba de bal. Charnock is nu in balbezit. Gamba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gamba naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Daar is Charnock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charnock geeft een lange en hoge pass. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Biglieri is nu in balbezit. Biglieri haalt uit met een fantastische trap. Misiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt El Rasheedy zijn tegenspeler op de grond. El Rasheedy krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sagae geeft een lange en hoge pass. Urbina rent richting de bal. Sponga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sponga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rechciński is nu in balbezit. Lewera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iriarte. Iriarte krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lewera speelt de bal door. Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal zonder na te denken. El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 47%, Osos Salvajes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RMSUAR - Osos Salvajes 0:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Biglieri stond buitenspel. Dedé neemt vlug de vrije trap. Wyrzucki kopt de bal weg. Biglieri rent richting de bal. Biglieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Monzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrzucki met een sublieme pass. Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tibasosa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Sagae met een sublieme pass. Charnock rent richting de bal. Charnock speelt de bal door. Ngọc Anh rent richting de bal. Ngọc Anh draait met de bal, schiet en ... Misiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

71e minuut.
Wyrzucki probeert naar een medespeler te passen. Charnock is nu in balbezit. Charnock met een sublieme pass. Svěrkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svěrkoš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sagae bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki onderschept slim de pass. Wyrzucki probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 57%, Osos Salvajes 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RMSUAR - Osos Salvajes 0:0