Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Pesadilla Los Espitirus
Attack Tactiek 442
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Guerra met een snelle inworp. Gaona kan de bal niet met de borst controleren. Ibarra maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ibarra naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Polanía rent richting de bal. Polanía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Laguna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huertas is nu in balbezit. Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Pesadilla 44%, Los Espitirus 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Deportivo Pesadilla - Los Espitirus 0:0

56e minuut.
Henao bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero geeft de bal voor. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - Los Espitirus 1:0

64e minuut.
Daar is Henao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintero rent richting de bal. Quintero speelt de bal door. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Velasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Laguna probeert naar een medespeler te passen. Quintero kopt de bal weg. Gacha heeft problemen om de bal te vangen. Velasco rent richting de bal. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Pesadilla 53%, Los Espitirus 47%.
Club Deportivo Pesadilla - Los Espitirus 1:0