Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padocks FC Bolcol
442 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Montaña is nu in balbezit. Pupo verovert de bal door een tackle van achteren. Pupo geeft de bal voor. Vallejo rent richting de bal. Vallejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cepeda rent richting de bal. Munévar is nu in balbezit. Carranza begaat een overtreding. Carranza krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Feliciano verovert de bal door een tackle van achteren. Feliciano passt de bal zonder na te denken. Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupo schiet op doel. Rubio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padocks FC - Bolcol 1:0

26e minuut.
Pupo rent richting de bal. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Munévar is nu in balbezit. Munévar passt de bal met de wreef. Cepeda is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Robledo speelt de bal door. Coral Rosero kopt de bal weg. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Cepeda rent richting de bal. Cepeda schiet op doel. Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Klungelig pakt Rangel de bal. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor speelt de bal door. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padocks FC 52%, Bolcol 48%.
Padocks FC - Bolcol 1:0

58e minuut.
Carvajal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henríquez met de inworp. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Pupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupo geeft een hoge lob. Henríquez rent richting de bal. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacios met een snelle inworp. Varón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor rent richting de bal. Cantor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vallejo rent richting de bal. Vallejo passt de bal met de wreef. Pupo rent richting de bal. Pupo schiet op doel. Rubio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padocks FC - Bolcol 2:0

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rubio niet meer kan verder spelen. Salcedo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sotelo de bal. Pupo rent richting de bal. Pupo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padocks FC 28%, Bolcol 72%.
Padocks FC - Bolcol 2:0